Alasan yang best kalau terkantoi

Semalam, aku jumpe gamba ni dalam surat khabar harian metro.

haha… cam kisah video anwar ibrahim je… ramai dok tanye aku, ade tak jumpe video tu, aku bgtau aku tak cari pon, sbb bukan ade faedah pon. klu tu mmg die,atau bukan die sekali pon, bia ar… gaji aku tak naik gak, harga barang,harga minyak naik gak nnt. so abaikan je la…

p/s: mesti alasan ni ramai dah gune bile kantoi,”tu bukan abg tu,tengok,perut die lg buncit. ekekekeke” klik sini kalau nak tau…

Hasil carian :

(Visited 50 times, 5,351,229)

14 thoughts on “Alasan yang best kalau terkantoi

  1. baru2 ni kan terkantoi sikit Dato’ T yg org dlm vid sex tu bukan anwar…potongan rambutnye lain .. wallahua’lam…pndpt sy , sy mmg x percaya tu anwar… 😉

  2. hehehe..aku suka tul main ngan CCTV kat bank..bila masuk je dalam bank, buat macam muka nak merompak..pandang pandang kat CCTV tu cover cover sikit muka..ushar sana sini..seluk jaket ala ala cam ada pistol..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge