Al-kisah kisah facebook : Harimau malaya vs Singapura

Semalam, khamis, Perlawanan bola sepak Malaysia menentang singapura, bagi kelayakan piala dunia 2014(tul ke?), dan keputusan semalam Malaysia seri satu sama,tapi dari kiraan agregat malaysia kalah, entah aku pon xtau bape n macam mana kiraanye tu,sebab aku seorang lelaki yang tak minat bola. hahaha… dan aku mengaku yang aku ni kaki kerusi a.k.a kaki bangku, dan ape2 game yang melibatkan kaki, aku belatih bertahun2 sekali pon,aku tetap tak pandai2.

dan kebetulan semalam aku tengah mengemas dan mengangkat barang sbb pindah rumah, so memang takleh tengok la kan? tapi… sambil2 tu aku jengah2 gak facebook kat blackberry aku, by the way, aritu aku tgk bbm user ramai yang letak status excited ngan facebook for blackberry yang baru nih… hehehe… sebenarnye aku dah sebulan dah guna benda tu, technician sebelah sekolah ni yg bgtau hehehe… download kat blackberry beta zone.

ok, berbalik kepada facebook td, pergh…mcm2 status kua,80% status friend aku yg appear kat news feed smlm adalah psl malaysia vs singapura. so aku print screen(pkai vscreenshot)jom kite tengok status2 kawan2 aku kat facebook.

         

banyak lagi sebenarnye… tapi letih la nk upload sume… hahahaha

(Visited 24 times, 5,351,167)

10 thoughts on “Al-kisah kisah facebook : Harimau malaya vs Singapura

  1. masa main kat singapura, malaysia main entah apa-apa, tapi masa main kat malaysia, malaysia sudah bangkit semula cuma nasib tidak menyebelahi kita :’)

  2. Kita kena terima hakikat Singapore pasukan yang lebih baik darisegi pendekatan dan berpijak dibumi nyata… kureng emosi. Emosi tidak membewa kita kemana2 kecuali histeria. Kita perlu lebih praktikal membangun kompetensi

      • @alongxp, betul saya bangga dengan kesungguhan pasukan tapi saya kata Singapura lebih berkemampuan dan objektif… emosi telah melalai kita tengok camner mereka turn dan beat malaysia defense…. terlalu senang orang tua tu perbodohkan bebudak kita…. tapi sapa yang creat chance…anak jati Singapore.. bandingkan foward kita terkial2 nak menyusup benteng.. gunalan hebat tetapi selalu tersungkur di tengah jalan.. syafee tercunggap tanpa bantuan…. midfield umpama jalan kampung yang belum di turap…nak tunggu peruntukan wakil rakyat???
        Kita tak boleh maju dengan emosi,semangat atau kemahiran saja… kita perlu balance.. bina kompetensi terutama winning mentaliti…lihat saja komen orang2 kuat FAM, wawasan pun nampaknya kita kurang jelas macam mana???? bandingkan ulasan astro arena dengan chanel 817….

  3. ha! saya pun baru tau ada fb baru utk bb and baru upgrade pastu jakun. hehehehehehehehe! 😀

    dan saya tengok bola live kat bukit jalil. memang emo habis! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge