aku??

 

  • ok… nama aku adalah Mohamad …….. bin S****din,juga dikenali sebagai Alongxp didunia maya(internet), kwn2 ada yang panggil along.
  • berumur 31 tahun(trasa tua beb), walaupun rupa macam baru 19
  • sudah berkahwin dua kali, anak dah 4 orang(korg fikir sndr la)
  • anak sulong dpd 3 adik bradik kepada Puan A***** dan Encik S****din.
  • Dlm adik beradik,skang ni aku la yg paling kecik,adik2 aku sume da mcm pokok balak.
  • Memulakan persekolahan ditaski ABIM(1990), pastu masuk darjah 1 di Sekolah Rendah Kebangsaan Sungai Buloh(nama skrg aku xtau,1991-1993), SK Bandar Baru Sungai Buloh(1994 dlm 2-3 bulan),SK Polis Depot(1994),SK Desa Tun Hussein Onn(1995-1996),SMK Desa Tun Hussein Onn(1997-1998), SMK Taman Kluang Barat(1998-2000),SM Teknik Kluang(2000-2001). Belajar kat Kolej L & G Twintech dari 2002 sampai 2004 tapi tak habis, kandas ditengah jalan, lepas tu downgrade g amek sijil Teknologi Maklumat kat Politeknik Muadzam Shah
  • Tinggi lbh kurang 168cm, 60<berat<65, rupe agak ensem…wakakakaka… kulit agak gelap, bercermin mata sejak 1998. tayar kereta 195/55 rim 15, dah 2 tahun kot tak tukar, henpon samsung Galaxy note dan sony ericson ape model ntah, kasut saiz 8,tp klu kat banting superbowl jd saiz 7.
  • kenapa aku wat blog ni? acctually,asalnye aku nk create kakicandid.com sbg website photografi,tp xterkejar,sbb ms tu sibuk jd admin kat beberapa forum, dan kakicandid.com(masa tu pakai joomla) crash ms update, pada masa yg sama aku create kakicandid.com/blog sbb nk citer bnd dlm bentuk santai/xformal. lama2 aku lebih fokus pada blogging sbb lebih puas, fotografi wat gak,tp xde wat job lg la… sbb aku xenjoy wat bnd kerana duit,bile shoot utk saje2,beramal,ikhlas,lebih puas.
  • Sepanjang aku blogging ni,ape yg aku dpt e?bnd fizikal,aku dpt adalah wallet sempena contest teka gamba olehfyna, bnd laen? xde selain dapat kwn2 baru…rs cam ada bestfriend kat alam maya ni lak…leh rujuk kat post sebelum ni…kisah aku dan blogging
  • kredit to nour akmal sebab wat segmen aku disebalik dunia blog dan entri tu aku edit dan jadikannye sbg about blog ni,hasil idea diden

ok,korg leh follow aku kat twitter aku,fb aku(add je,gerenti aku approve) dan plz like page blog aku ni ye? thanx to u all.

Hasil carian :

(Visited 110 times, 5,350,833)

7 thoughts on “aku??

  1. blog seniaku.com dulu suka lepak komen sana skrg apa ceter eh blogger tu eik..mana dia pegi..

    ada juga kerjasama dengan dia dulu2..nice kerja dengan dia 😉 salam kenal ya admin.

  2. Pingback: Ni La BlOg Aku… » Blog Archive » entri kongsi idea | laptop/pc
  3. Pingback: Ni La BlOg Aku… » Blog Archive » Earth hour…jom jayakannya…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *