Aku tak berwajah?

Pelik lak aku bila aku tengok wajah aku takde…

ni kalau kak yong nampak ni, mesti aku dah kena sound “muka tuan blog sendiri takde”… sebenarnya aku baru install plugin author post.. tapi aku pelik kenapa muka aku tak muncul kat situ… banyak kali refresh pon tak muncul2 gak… pastu aku teringat post xde muke ni dulu. so aku check balik kat web gravatar… laaa… patutlaa… email admin@alongxp.com ni aku tak daftar lagi… patutla wajah aku yang agak hensem ni tak muncul… hehehe…

ok,jangan marah e? jom kite jengah blog pirate, ace dan irwan kot2 diorg ada cerita menarik ke kan?

4 thoughts on “Aku tak berwajah?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge