Loading...

Aku menang GA wei… ko ada?

Alhamdulillah… rezeki mencurah2 ke ladang gandum… semalam dapat tiket wayang free, hari ni oshin bgtau aku, yang aku menang GA,

memula aku pelik gak, GA mana aku masuk? cam dah lama tak join mana2 GA sbb sibuk,lgpn cam dah xramai blogger wat GA skarang, yang buat segmen pn dah kurang gak… ok, so aku pon bukak link tu… masuk ke blog mylovely fieda.

nampak nama aku tu? hahaha… aku rs ni la 1st time aku menang GA… nasib baik la si oshin bgtau aku,klu x,aku xtau pon yg aku menang… mekasih cik oshin iera yang masih single… hahaha… ok,dek kerana kelemahan ingatan aku, so aku belek lagi blog fieda ni nak cari entri mana yang aku masuk sampai boleh menang nih.. ooo yang ni rupanya… GA for my lucky follower.  huhu…

ok,jom kite g jengah blog lina,awani dan dak degil ok? jangan lupa klik apa yang patut kat blog tu,drop komen,follow dan sebagainye… klu korg nak trafik blog korg naik,korg kena tolong org lain dulu tau…

8 comments
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge