Aku kembali botak

Dua tiga menjak ni aku asik g keje lambat je, ngan malas nak bgnye…so aku ambik langkah drastik utk baiki kemalasan aku.. aku potong rambut aku sendiri mlm td, no.2…hahahaha…dah tu…rambut tu da agak pjg, yg depan da tutup mata n idung da…bile bangun tdo tu pale berat je, rambut tu wat aku cam nak tutup balik je mata aku…lg pon bile rambut tu da pjg, mestila nak kemas, nak kena pkai minyak rambut, bile nak pkai minyak rambut tu, nak kena la letak minyak rambut kat tgn dulu br letak kat rambut, bile da letak kat rambut, kena la sikat pulak rambut tu, da siap sikat nak kena basuh plak sisa minyak rambut kat tgn, pastu bile mandi kang kena syampoo, klu tak syampoo 2-3 ari, nnt rambut da keras, kulit pale da gatal…da nak kena syampoo ngan proper…so bile botak ni senang ckit… ni la gambar aku sblm n slpas potong rambut

dari depan,beberapan minit sblm potong

dari depan,beberapan minit sblm potong

dari tepi...

dari tepi...

da potong...dari depan...

da potong...dari depan...

dari tepi

dari tepi

sekian utk hari ini…

Hasil carian :

(Visited 121 times, 5,369,107)

13 thoughts on “Aku kembali botak

  1. wah…awek adik aku pon blogger gak…bagus ar… last2 family aku pon da jd org it gak, bapak aku da tak beli srt kaba, baca online je, mak aku da pandai bukak blog org(dulu blog pon die xtau amende), faiz da ada blog…si lan lak online game je kejenye…huh…berjaya aku… putri~ klu ada job photographer bg tau along e? nak serius ngan photog la skang…

  2. alah aku alah mmm… aku x reti nak buat muka buku…eh betul kew….bengong sekejap..bukan bangang…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge