aku eksiden lagi..

Lintas lansung dari hospital banting, masa ni aku kat hospital banting,tggu wife aku x-ray sbb die kate die sakit blkg lpas eksiden td..
Kejadian berlaku kat telok panglima garang,tibe2 sebuah keta yang dipandu sangat laju menghentam blkg kereta aku,bumper aku remuk,body blkg keta aku kemik,bonet pn ada kemik jugak.
Kuat tak kuat die hentam,smp radio aku pn terkeluar.. Dah la keta aku tu xde bontot(proton satria),disondol lg, ape yang tinggal?
Aku takde ape la.. Stabil,xde sakit ape,nsb baek yang melanggar aku tu bangsa yang boleh dibwk berunding dan kata2 die boleh dipegang..

Ni yang aku mls.. Bile aku bwk keta tak laju,tak tuka2 lorong,mst org langgar aku,ni da kali ke 3 org langgar aku,dan tiap2 kali aku dok elok kat satu2 lorong,tak zigzag,mst org langgar aku,bile aku laju,zigzag,xde lak org langgar aku..
Stress x?aku tak pnh lg langgar org..(Sangkut kat pagar pnh la) Asek org je langgar keta aku,keta aku dok diam2 dpan umah pn org langgar..
Esok aku akan upload rupa kereta aku tu..

(Visited 77 times, 5,377,025)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge