aku dan radio amatur!!

ok, esok aku ada seminar utk aku dengar psl radio amatur, dari jam 2.00 petang, sampai pukul 5 petang, aku dah hampir2 lupe dah, nasib baik meja aku bersepah, dan aku tergerak nak kemas ari ni.


minggu depannye pulak, 15 haribulan 6 ni, aku exam radio amatur ni plak… mampus, ape pon xbace lg…

 

Hasil carian :

(Visited 138 times, 5,365,964)

25 thoughts on “aku dan radio amatur!!

  1. Assalam.

    Salam kontek perdana buat Alongxp…syabas mencuba dan meminati bidang dario ni ada kebaikkan dan keseronokannya yang tersendiri.

    Aku buat masa masih bertatih dalam radio komersial..TDM communication and services..hehehe

    Lambat lagi nak target dapatkan callsign amateur ni…

  2. ala radio amatur tu cm nine wiskey two zulu zulu .. tu nombor contact dia.. guna nya cm handphone lah.. senang nk rojer2… nk tau lokasi.. tgh sesat ke.. konvoi ke.. atau saja2.. cari kenalan.. nk becakap ada cara dia…. saya dak ptt jer.. heheh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge