Aku adalah robocop!!!

Assalamualaikum(sape yang islam tu kena jawab bile nak komen…huhu) dan salam sejahtera…sape yang sebaya atau lebih tua dr aku atau muda ckit dari aku senang citer lahir tahun 80 an la mesti kenal uncle ni kan? terkenal ngan muke bengisnye… ngan pistol yang keluar dari bahagian tepi peha die tu, ngan kereta die yang canggih semacam, ngan topeng die tu,aku dulu siap buat pakai surat kaba, gam2 jadilaaaaa… robocop, masa tu teringin gile nk jd robocop, hahahaha….

tapi ari ni aku jd robocop tanpa kemahuan ku, “salah bantal”,istilah yang orang selalu sebut, nk geleng2,nak pandang kiri kanan terbatas, sakit wooo… bile da statik camtu,kena la stay camtu dlm 5 minit ke,nnt klu gerak kang sakit balik… tu yg duduk camni je wat blogwalking…

bile la nk ok, seksa wei…klu wekkend leh gak aku dok diam2 je kat bilik… ni hari keje… waaaaa….

Hasil carian :

(Visited 47 times, 5,352,369)

55 thoughts on “Aku adalah robocop!!!

    • @Ana Admi, sorg lagi nama ana komen,saya da konfius da…hahaha… alah…masa zaman saya dulu pon die ni da tua da…ntah ada lagi ke tidak skang ni…tapi kalau fikir2 teknologi robocop masa tu canggih gile kot…

  1. robocop datang!!
    “drop your weapon..or there must be trouble” <—die suke ckp cmni kan along kan?kan?kan? hihi
    abg long ana pun suke nengok robocop ni dedulu ^^

  2. owh salah bantal…sakit tuh nk paling sana sini..hhehe dah tu dah ok ke sekarang?Robocop?benda tuh sungguh power,mata merah menyala bergerak cam hantu..tapi yang ni hantu baik la..hehe..pahtu ko tido camner malam karang?

  3. cet! cet! cet! (bunyi robot dtg)
    haha. moga cpat elok. pasal ping tu sye faham. tp malas nak explain kat situ. haha
    ayat tonggeng2. xpe2 nnt dieorg bace comment tu dieorg paham

  4. hrummm…kalau ada kat office….minta la kt staff perempuan kalau2 ada yg bawa minyak angin…sapu je kat bahagian yg sakit tu….insya’Allah boleh hilang… 🙂

    sy pernh terbaca 1 petua yg agak pelik…..

    ambil bantal…letak kat tengkok yg sakit tu..kemudian ambil penyapu..pukul2 manja kat bantal tu…boleh baik…

    sejauh mana keberkesanannya…..x pasti lah pulak…hehe.. ;P

    • @nabilah_2908, sy da sapu minyak angin yg ospital bg ms demam dulu, da 3 kali da sapu ari ni…ok ckitla… sakit lg tp leh la gerak2 ckit…
      petua yg mengarut sy xwat… tp td ade org komen die ckp jemur bantal tu,pastu tdo ngan bantal tu,sbb die suam2, kire cam tungku la…tp da xlarat,xjemur pon..td tdo je…hehehe

  5. aku teringin punya kuasa macam superman… tap taknakla pakai macam superman… supaya aku senang nak balik kampung… tak perlula naik kapal terbang… hahahahaha

  6. ish2..hana kan actually xtkot ngan robot2 neyh..
    bnyi “BENDA” tu myeramkan..
    hehehhe~~
    seriusly klu btol2 ada da lame hana cbut lari..hakhak..
    bytheway entry ney best..=)

  7. Waalaikumsalam.
    A’ha! Ni petua yang mama saya ajar. G jemur bantal yang biasa kite wat tdo tu. Nanti bantal tu kan ade rasa suam2 kuku. Tdo la balik atas bantal tu. Insya’Allah. Okey la 2 nanti. ^_^

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge