akhirnya…wordpress

hahahahaha…akhirnya aku pkai wordpress gak…nape ek? sebab aku nakkan komen,kat joomla aku try pasang componen komen asik tak jadi je…so aku pkaila wordpress nih…lg pon aku nak tambah ilmu pengetahuan dlm dunia it ni, tak salah kan makcik2 n pakcik2?walaupun masih dalam construction,aku publish je

Seperti yang korg leh tgk, theme utk blog nih name die semak meja,cam tula aku…kat umahla,klu kat opis,aku tak dok kat meja aku utk wat keje,aku suke g sana sini,so aku takyah letak ape2,bile tak letak ape2,taklah semak…anyway…welcome…

…ok…arios…Assalamualaikum

Alongxp

Seorang juruteknik komputer, seorang jurufoto, seorang ham operator yang memegang callsign 9W2AXP, seorang suami, dan seorang bapa

7 thoughts on “akhirnya…wordpress

  • 25/03/2009 at 3:43 pm
    Permalink

    ko tanya aku ke?
    huhu.. aku dak ft gak..
    cube selak2 kat forum kjkm.. kat sana pun aku ada publish website sek aku tu..

    Reply
  • 24/03/2009 at 11:54 am
    Permalink

    wah.. tahniah dapat install wordpress..
    lebih tenang tengok blog ni 😀

    Reply
    • 24/03/2009 at 12:26 pm
      Permalink

      tq…tapi sape ni? kenal2kanla diri…leh org lain yg baca pon berkenalan… ft gak ke?

      Reply
  • 23/03/2009 at 5:17 pm
    Permalink

    memang aku memang…hahahaha tq…

    Reply
  • 23/03/2009 at 2:28 pm
    Permalink

    ini baru betol..sudah ade blog.. hehe..
    yang KC tu jadikan lah portal..

    ngeh ngeh ngeh..

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge