Akhirnyaaaa…

Assalamualaikum n selamat sejahtera sume, mmm…ari ni aku da bgn awal,tp syg sgt nk tinggalkan tilam n bantal,tmbh2 bile tgk bilik yg da kemas,hasil usaha aku ari sabtu ari tu…tp aku bgn gak, wat air, menyampaikn hajat,alamak…aku da lambat…siap2 n start drive… Biasa ar bile da lambat…mule la memandu melulu TAPI tak membahaykn pengguna jln raya yg laen… Smp kat jambatan,aku pintas satu kancil yg slow yg dok kat lorong kanan, pastu smp kat trafic lite dpan the store,aku dok belah kiri,kancil tu pintas aku,pastu aku masuk blkg die, masuk blk lorong kiri, start tu kitorg da mcm berlumbe, ah peduli ape aku,aku da lmbt…smp trafic lite chong hwa,aku benti kat lorong kiri, die benti sblh aku,die wat thumbs up… Aku bukak tingkap,aku tanya ape? Polis tu kate “bagus naek keta”,alamak, akhirnye aku kena mark da ngan polis…xtau ar die tu pangkat ape,jgn cam bos lame aku d ar… Pangkat bos,tp naek kancil je… Arap2 abes kat situ je ar… Jgn die mark la ijow aku tu…

(Visited 37 times, 5,351,314)

One thought on “Akhirnyaaaa…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge