Loading...

adsense

One comment
  1. Adsense untuk blog bahasa melayu ? - Alongxp.com

    […] Semalam saya masuk ke satu group Geng Informasi teknologi, tengok ada sorang tu tanya, macam mana nak buat duit dengan blog… well.. ¬† macam yang saya nyatakan dalam entri buat duit online¬†dengan mudah, bukan mudah nak buat duit… tapi tak semestinya tak boleh buat duit dengan blog atau buat duit secara online. Banyak caranya… tapi hari ni saya nak share 1 dulu… iaitu google adsense. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *