ada apa pada 11.11.11 ?

Nak sangat tarikh 11/11/11 tu kan. nah baca.

Dalam kitab satanic the holy is satan. Yg Mr St Wingston Father Satan bagi tahu yang 11.11.11 hari kebangkitan anak setan dan dajjal yang akan memerintah dunia. Dan org akan memuja2 pada hari keramat yg bratus tahun Wiliam satan tunggu-tunggukan. Sebenarnye orang tak akan tahu apakah makna tarik tersebut malah pada hari Jumaat datangnya kami untuk menyesat semua agama Islam, Kristian dan Buddha. Dan di mana nanti Yahudi dan kami akan gembira kerana kebodohan manusia yang ada agama tapi tidak guna dengan betul. Sesungguhnya father of god satan akan terus menyesat ank2 adam, St Mary and Crist Jesus. Maka kiamat akan muncul pada hari Jumaat dan tarikh ini bermakna untuk kami. Semperna keturunan kami 6.6.6 9.9.9 dan 11.11.11. Allahualam lah. And I’m here just for sharing

P/s: dapat dari bbm

(Visited 22 times, 5,352,120)

3 thoughts on “ada apa pada 11.11.11 ?

  1. ye ke? nak percaya..tak boleh jgk..sebab tak buat research lagi…so, bek awak selidik menda ni betul ke tak..takut ada yg percaya… even though it just chained sms dari orang…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge