abang long a.k.a alongxp is celebrity

ye… akhirnya… rahsia aku terdedah jugak yang aku ni adalah celebrity… nape? korg tak caye ke? tul la… tak caye tengok nih…

haha… ni hasil penyelidikan aku kat klout la nih… klout ni adalah application untuk menganalisis level korg dlm bertwitter. ari tu level aku explorer, ni da naek pangkat jd celebrity, ni sume gara2 aku start pkai blackberry ar ni… sebelum ni aku bertweet guna sms je.  memula pkai sms tu ok la… lame2 aku mule rs susah bile aku nk reply, nk mention(@), sbb aku kena copy atau ingat name org tu, kalau pkai web mobile lak,snang ckit, tp lembab nye la plak nak kena tahan… mana boleh tahan.

so aku beli bb nih, guna application twitter for blackberry, wlaupon aku pkai curve 8520, takde 3g connetion, stakat gprs, tp laju beb, kalau aku nak mention, juz letak tanda @,akan keluar la senarai org yg aku follow, tu yg pepagi buta seawal 7 pagi aku dah wish moning da tu, kdg2 aku bertweet sambil termenung kat toilet… hahahaha… cam dlm iklan myeg tu, yang mamat tu dok online dlm toilet, lbh kurang camtu la perangai aku… hahaha… tengah jam,tengah menunggu, tengah makan, nak tido, kalau aku nk tweet, aku tweet je.

kadang org kate cam xde privacy, privacy? ade je… contoh,bukan org tau umah aku katne, bukan org tau aku bwk keta ikut jln mana, bukan org tau aku pkai baju kale ape… bukan org tau aku g mkn ngan sape, tak semestinya sume benda kite perlu citer kat dunia internet, pandai2 la kan?

ok, kalau rajin follow la aku ye? http://twitter.com/#!/alongxp insyaAllah aku akan follow korang balik.

{prtm}

(Visited 25 times, 5,352,395)

34 thoughts on “abang long a.k.a alongxp is celebrity

  1. salam… first time melawat blog ini. famous nyer…harap sy pun akan ramai follower mcm u…tahniah!

  2. perghhhhh! Along…retis tu……hehehe…siap BB lagi..kayo2..teringin nk BB satu..tp xdop duit lagi lorh…. 😐

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge