69?

hahahaha… mesti ade yg fikirannya dah menyimpang bile aku letak title 69 ni kan? huhu… come on… takkan la aku nak post psl bnd yg bukan untuk tontonan umum kat blog aku nih?mmg xla kan? juz nk bgtau… follower blog haku ni dah 69 org… tggl 31 org je lg utk smp kan ke 100 org… bile da 100 org, cam aku ckp dlm post aku sblm nih… la… aku akan wat contest…. n contest tu mesti la berkaitan ngan fotografi… so kepada insan2 yg minat ngan fotografi… bersedia la anda… ngan kamera anda,xkira la kamera henset ke kamera kompak ke,dslr ke… janji leh amek gamba… hadiah tu akan disediakan…so sape2 yg berminat… sila la jenguk blog ni sekerap mungkin ye… shari skali pon ok…

(Visited 13 times, 5,351,489)

6 thoughts on “69?

    • wah…bgs la tu kak nida… selalu2 la jenguk blog sy ye… mgkn beberapa hari je lagi sy start wat contest tuh…. huhu…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge