69?

hahahaha… mesti ade yg fikirannya dah menyimpang bile aku letak title 69 ni kan? huhu… come on… takkan la aku nak post psl bnd yg bukan untuk tontonan umum kat blog aku nih?mmg xla kan? juz nk bgtau… follower blog haku ni dah 69 org… tggl 31 org je lg utk smp kan ke 100 org… bile da 100 org, cam aku ckp dlm post aku sblm nih… la… aku akan wat contest…. n contest tu mesti la berkaitan ngan fotografi… so kepada insan2 yg minat ngan fotografi… bersedia la anda… ngan kamera anda,xkira la kamera henset ke kamera kompak ke,dslr ke… janji leh amek gamba… hadiah tu akan disediakan…so sape2 yg berminat… sila la jenguk blog ni sekerap mungkin ye… shari skali pon ok…

Alongxp

Seorang juruteknik komputer, seorang jurufoto, seorang ham operator yang memegang callsign 9W2AXP, seorang suami, dan seorang bapa

6 thoughts on “69?

    • 14/02/2011 at 4:04 pm
      Permalink

      tul tu mat ganu…salam ziarah juga…

      Reply
    • 13/02/2011 at 6:48 pm
      Permalink

      mekasih… selalu2 la mengjengah ye…mekasih lg skali…

      Reply
  • 13/02/2011 at 4:24 am
    Permalink

    As-salam..

    Wah menarik ni, bab fotografi menjadi hobiku… Kak Nida dah dollow tau, follower ke 72

    Reply
    • 13/02/2011 at 5:03 pm
      Permalink

      wah…bgs la tu kak nida… selalu2 la jenguk blog sy ye… mgkn beberapa hari je lagi sy start wat contest tuh…. huhu…

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge