442…

wohooo…mst ramai yg ingat formasi bola sepak kan?sori la der…aku ni kaki kerusi,xpandai maen ape2 game yg melibatkn kaki,puas la blajo, xpandai2 gak… ni…aku nk citer psl pengikut aku da 442 utk google friends, n utk network blog pon da 42(gambar diambil jam 2.40 pagi),tersedar dr tdo cam berdebar2…

kire laju la bg blog yg xla ramai visitor nih,n xde la sehangat blog org laen… so cam yg aku nyatakan sblm ni,aku nk wat contest setiap kali pertambahan 100 visitor…mmm…nmpk gayenye…xterkejor aku… so…mmm…aku plan camni jela… ade masa,ada idea,aku wat je contest, ada rezeki,aku wat je giveaway kpd org2 yg sll mengomen kat blog aku nih,n kpd owner blog yg sll org masuk ke blog aku melalui blognye…sbg tanda penghargaan atas kesetiaan dan sokongan mereka kpd aku… makin meriah blog aku,makin besar rezeki aku,makin berganda2 la giveaway yg akan aku bg… insyaAllah…ngan sistem2 n plugin yg ada,aku leh trace dr blog sape org masuk ke blog aku nih… n aku akan luangkn masa meninjau pengomen setia blog aku nih…

insyaAllah…berkat doa korg,akan sampai masanye…

by the way, dengan ini saya mengisytiharkan cik fyna sebagai pemenang contest da contest…., dengan entrinya…Contest KC : Anda Ditembak nape die dipilih? sbb die berjaya menarik minat sy ngan mengambil gamba org yg tengah ambil gamba… same prangai cam saye…ms tgk gamba tu… tersengih gak…tp seriusly…saingan nye sengit antara dia, ika puk puk dan asiah najiha , tapi gamba dari fyna yg wat sy tersenyum kambing biri2…hehehehe

so sy letakkan ranking nye sbg 1st : cik fyna

2nd : asiah najiha

3rd : ikapukpuk

so cik fyna, nnt sy akan contact awk psl adiah ye? kpd asiah najiha dan ikapukpuk, cube laen kali ye? jgn marah… :Wink:

(Visited 18 times, 5,369,646)

21 thoughts on “442…

  1. ehem…..ptot la suh tgk blog u e…
    hahahaha….(gelak ngada2…)

    tq coz isytiharkan i as a winner…
    ptotla mimpi yang indah2 mlm td…

  2. ayie : klu nk ikutkn,lambat nih…blog aku ni da dkat 2 thn da…br ade 4 ratus lebih,org laen tu br 3 bulan da 6 ratus lebih… ala bro… rileks ar…jgn down, rajin2 g blog org,bace,komen,drop link, bg info… ikhlas…jgn copy paste…insyaAllah…ade la rezeki…

  3. trex : boley…tggu ar sy da ada income sebulan 10k,sy da xkeje,keje sy dok blogging je leh la…hahahaha… dpd sy wat contest setiap 10 org,baek sy wat giveaway… hehehehe
    ben : sy tuntut tu…klu kamoo xmasuk,sy spam kat blog kamoo…hehehehe…
    shark : boleh… join la contest klu ada…
    abg : mekasih… :Happy-Grin:

  4. wanzi : trima kasih…
    anak wak mail : amat dialu-alukan…klu leh bg la komen ke cadangan ke
    a loqman : monggo mampir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge