Download cerita baru

” Bro, download cerita baru “, “Apa cerita baru yang ada? dah download?”, “jap g aku dtg nak sedut movie baru-baru”.

Assalamualaikum dan salam sejahtera para sahabat blog alongxp.com, well… dialog-dialog kat atas tu adalah dialog atau pertanyaan kawan-kawan saya kepada saya.

Mereka mengharapkan yang saya ni rajin download cerita baru je. Bukan nak kata mereka membebankan saya, tidak sama sekali, cuma… saya ni bukan jenis yang follow cerita baru, terutama sekali cerita melayu. hehehehe.

Saya bukan jenis yang rajin tengok tv, bila remote ditangan saya, dan wife saya tengah tak fokus pada rancangan di tv, maka saya akan buka channel HBO, cinemax atau Fox. dan kebanyakkan cerita dalam tu semuanya bukanlah cerita baru, paling baru pun mungkin dah keluar 6 bulan sebelum tu.

Download cerita baru

download cerita baru

Selalu ko download cerita baru kat mana? Continue reading

Hasil carian :

VR Box ni apa benda?

VR Box ni apa benda?

Assalamualaikum dan salam sejahtera sahabat blog alongxp.com, kisahnya pasal VR Box ni, adalah bermula bila kawan abang yang abang dah 8 tahun kenal menawarkan abang untuk jadi reseller VR Box yang berkarton-karton dia ambil.

VR Box 2.0

Sebagai seorang blogger teknologi, abang pastinya tahu apa benda VR Box ni, Cuma tak pernah hands on je lagi, sebab abang ni blogger picisan yang tak dikenali, maka tak ada siapa nak offer benda ni untuk abang review. Continue reading

Hasil carian :

nak hack whatsapp orang

Assalamualaikum dan hai para sahabat, nak hack whatsapp orang? ape hal? Ok, berdasarkan ilmu dan skill seo abang yang tak seberapa, dan rentetan dari entri cara baca whatsapp orang ni, maka banyakla orang yang contact abang dengan tujuan nak hack whatsapp orang lain, terutama pasangan mereka.

nak hack whatsapp

nak hack whatsapp orang

Sejujurnya abang tak faham apa faedah korang nak hack whatsapp orang, dan isteri abang pon tak galakkan abang bantu korang nak hack whatsapp orang, terutama bagi mereka yang dah berumahtangga.

Bagi abang la kan, kalau dah tak ada kepercayaan, kesetiaan tu pun akan makin pudar. Tapi abang cuma boleh cakap je… korang nak percaya kat pasangan korang ke tak, nak setia ke tak, tu bukan urusan abang.

So abang nak kongsikan satu lagi software yang membolehkan korang untuk mengintip whatsapp pasangan korang yang korang dah tak percaya lagi dah tu. Continue reading

Hasil carian :