5 web buat duit dengan memendekkan url

5 web buat duit dengan memendekkan url

Harini saya nak kongsikan 5 web buat duit dengan memendekkan url. Apa maksudnya? maksudnya, bile korang pendekkan link yang panjang, contohnya link entri blog korang, dengan domain yang panjang tak ingat, dengan nama entri yang bertukar jadi permalink yang panjang, tak ke jenuh?

Mungkin korang dah biasa guna servis memendekkan url macam bit.ly, goo.gl dan sebagainya, tapi kalai korang rasa nak merasa buat duit dengan memendekkan url, ni saya nak kongsikan 5 web buat duit dengan memendekkan url.

pendekkan url dan buat duit Continue reading

Hasil carian :

Insuran takaful percuma seumur hidup

Insuran takaful percuma seumur hidup

Siapa nak insuran takaful percuma seumur hidup? Siapa yang tak nak kan?

Insuran adalah salah satu pelaburan yang akan membantu kita di saat yang kita tak jangka. Masa duit kita tengah cukup-cukup je, ada je musibah yang melanda yang memerlukan bantuan.

Tapi kalau dah percuma, kira pelaburan ke? Tak kisahlah, janji dia boleh membantu kita di saat genting. Bukan semua orang boleh bantu kita masa kita tengah tersepit, masa kita senang memang ramai yang berdamping dengan kita, masa kita tersepit?

Untuk pengetahuan korang, insuran takaful percuma seumur hidup ni bernilai 100,000 ringgit. Siapa yang boleh bagi kita sampai seratus ribu ringgit di saat kita memerlukan?

Insuran takaful percuma seumur hidup

Ni yang paling best, dia cover untuk penunggang motorsikal sekali, tak banyak rasanya insuran yang cover penunggang motorsikal. Sebab banyak sangat kemalangan motorsikal ke apa? Continue reading

Hasil carian :

Download software seo percuma

Download software seo percuma

Hari ni saya dengan tanpa segan silu dan confidentnya nak bagi korang download software seo percuma.

Korang boleh download software seo percuma ni selagi ia masih percuma. Masa saya jumpa software ni ianya masih percuma.

download software seo percuma

Jadi korang tak perlukan patch, crack atau sebagainya untuk menggunakan software ni. Ni bukan software pirate yang di cetak rompak, ianya adalah software percuma selagi stok masih ada.

Kenapa saya bermurah hati nak bagi korang download software seo ni? Sebab ada orang bermurah hati nak bagi kat saya, jadi saya rasa, saya pon patut buat benda yang sama.

Hidup ni kan cam roda, pusing-pusing, satu masa akan balik kepada kita gak, baik kita bagi, baiklah kita dapat, cuma mungkin apa yang kita dapat balik tu mungkin tak seperti yang kita harapkan, tapi itulah yang terbaik untuk kita sebenarnya.

Ok, balik semula kepada cerita software seo ni.

Continue reading

Hasil carian :

Cara senang buat duit ketika belajar

Cara senang buat duit ketika belajar

Ada ke cara senang buat duit ketika belajar? Ye… ada… asalkan anda tahu cara macam mana nak buat duit ketika belajar.

Terus terang saya cakap, student sekarang beruntung. Beruntung tahap gaban sebab sejak sekolah lagi dah boleh buat duit dengan senang.

Kemudahan internet cukup senang nak dapat, bila internet boleh dapat, hampir tiada had untuk buat duit, internet kan dunia tanpa sempadan, tambah-tambah kalau anda pandai menggunakan aplikasi yang ada macam instagram.

Korang boleh berhenti membaca entri ni dan dapatkan panduan macam mana nak buat duit ketika belajar guna instagram.

Atau korang boleh teruskan membaca cara senang buat duit ketika belajar melalui cara yang saya nak kongsikan ni.

cara senang buat duit ketika belajar

Cara yang saya nak kongsikan ni sesuai sangat untuk pelajar yang berumur 12 tahun ke atas. Continue reading

Hasil carian :