Kongsi hobi dan minat anda

Kongsi hobi dan minat anda

Kongsi hobi dan minat anda dalam entri ke 5 atau ke 6 atau entri yang ke berapa pun.

Nak cerita pasal artis yang anda minat pun boleh. Cerita pasal idola anda pun boleh.

Macam saya, antara idola saya,selain ayah saya, idola saya adalah tun dr.m.

Kongsi hobi atau minat anda macan contohnya kelab kereta ke, kelab motorsikal ke, komuniti hacker ke komuniti blogger ke, kelab fotografi ke.

kongsi hobi dan minat anda

Macam saya masa dulu, diwaktu saya ada banyak sangat masa lapang, diwaktu saya tak pandai menghargai masa yang ada, saya pernah join kelab kereta satria.

Dan dalam pada masa yang sama, saya sangat suka ambil gambar.

gambar air terjun cantik air macam kapas

Saya bermula dalam dunia fotografi dari 0, mungkin bukan kosong, mungkin dari nilai negatif. Continue reading

Hasil carian :

Terjebak dengan coc (clash of clans)

Terjebak dengan coc (clash of clans)

Terjebak dengan coc (clash of clans) juga saya akhirnya. Dari tahun lepas lagi ramai yang dah menghasut saya untuk main coc ni.

Tapi saya jenis orang yang tak suka sangat main game sebab pada saya ia sesuatu yang membuang masa saya,terutama game yang memerlukan komitmen macam clash of clans ni.

terjebak dengan coc

Sebab saya tak ada banyak masa, sebagai seorang blogger tegar,merangkap pembuat dan penyelenggara laman web, masa saya adalah untuk mencari idea untuk blog dan mencari ilmu yang boleh digunapakai dalam dunia webmastering.

Macam mana saya boleh terjebak dengan coc (clash of clans) ni? Continue reading

Hasil carian :

Pengalaman selipar hilang di masjid

Pengalaman selipar hilang di masjid

Pengalaman selipar hilang di masjid ni rasanya majoriti orang pernah rasa, terutama sekali yang lelaki. Orang hilang selipar bila nak balik sembahyang jumaat tu macam bukan benda pelik kan?

Saya terdetik nak kongsi pengalaman selipar hilang di masjid lepas baca entri di blog JR tentang tips mengelakkan kasut di kebas.

Pengalaman selipar hilang di masjid ni bukan sekali dua saya rasa, mungkin lebih 5 kali seumur hidup saya, tapi ada 1 pengalaman selipar hilang di masjid yang menjadi kenangan manis pada saya.

pengalaman selipar hilang di masjid

Pengalaman selipar hilang di masjid ni terjadi pada bulan ramadhan tahun 2005, di masjid muadzam shah, pahang. Masa tu saya belajar di politeknik muadzam shah, pahang darul makmur. Continue reading

Hasil carian :

Karangan keluarga saya untuk blogger

Karangan keluarga saya

Karangan keluarga saya yang kita buat masa sekolah dulu boleh jadi sangat bermanfaat pada anda sekarang.

Jangan sangka anda dah habis sekolah dah berbelas, berpuluh tahun, benda macam karangan keluarga saya tu tak ada faedahnya.

Kalau sebelum ni, anda cerita pasal diri anda macam yang saya kongsikan dalam entri baru buat blog, nak tulis cerita apa pula?.

Untuk entri ke 4 atau mungkin yang seterusnya, cuba kongsikan cerita pasal keluarga anda, disini permulaan dalam dunia blogger anda.

karangan keluarga saya

Mula belajar menulis entri dengan ejaan penuh dan betul, mula belajar untuk buat cerita yang panjang, dan karangan keluarga saya adalah permulaan yang baik untuk ini. Continue reading

Hasil carian :