Ujian mental

adakah anda mempunyai masalah mental? nak buat ujian mental ? anda telah sampai ke tempat yang tak betul. ini bukan tempat untuk buat ujian mental. ini nak buat ujian UMUR mental. bukan ujian mental nak tahu tahap kegilaan anda ye…

kalau nak buat ujian mental jugak, senang… tengok kambing. kalau anda tengok kambing tu agak menggairahkan, sah anda ada masalah mental.

Ok, ni saya nak tunjuk benda yang agak menarik gak nak dibuat… ujian umur mental. benda ni saya jumpa kat blog yana yang mana blog yana ni plak aku jumpe kat dalam bloglist bbl yang telah menaruk blog aku dalam entri pasal telefon pintar percuma tu. kebelakangan ni agak dah mula rajin nak berblogwalking. dan mana yang ada paparkan entri yang menarik. saya tanpa segan silu dan tanpa teragak-agak akan mempersembahkan atau featured blogger tu dalam entri berkaitan.

walaupun blogger tu tak kenal pon saya, tak mintak pon difeaturedkan, tapi saya tak peduli tu semua. saya share je.

korang boleh buat ujian mental ni kat http://yourmentalage.com/, bila bukak je dia akan keluar macam nilah

 

ujian mental

 

domain murah

(Visited 141,089 times, 5,351,168)

 

lepas tu kena jawablah 6 soalan… rileks ar… 6 soalan je kot… soalan matapelajaran bahasa inggeris pon ada 50 soalan. setakat 6 soalan ni apelah sangat kan? kalau tak faham bahasa inggeris, takde masalah… pergi beli kamus kat kedai buku… kalau susah sangat, guna je google translate. walaupun kadang-kadang die terjemah tu pelik semacam je… tapi harap korang faham la ye… hehehehe…

dah hasil ujian mental yang saya lakukan terhadap diri sendiri… umur mental aku 22… hmmm… agak2 lebih tua ke lebih muda dari umur sebenar saya? hehehehe

hasil ujian mental

korang taknak cube ke? takkan takut kot? alaa… jangan la bagitau orang lain… hehehehe

Wajib tengok yang ni:

Lazada Malaysia

Use me!

Visit shopcoupons website

Hasil carian :

(Visited 178,878 times, 5,351,168)

Hasil carian :

Boikot produk yahudi

Teterbitnya entri bertajuk boikot produk ni bukanlah kempen boikot produk yahudi tapi satu entri yang berbentuk persoalan atau pandangan.

Terdetik nak luahkan dalam blog ni bila tengok status sorang rakan fb pasal cina boikot produk malaysia.kata dia dalam tu… kalau cina boleh boikot produk malaysia kenapa malaysia tak boleh boikot produk yahudi?

Ok… mula-mula saya TERINGIN nak tahu… apa produk malaysia yang diperlukan dicina? Apa produk malaysia yang cina tak boleh nak diganti bila diorang boikot produk malaysia?

Cina… ape benda yang diorang tak boleh buat atau copy? Copyrightlah… securitylah macam mana sekali pun produk tu… ape benda yang diorang tak boleh copy atau klonkan? Even telur pon diorang boleh klonkan

domain murah

(Visited 141,089 times, 5,351,168)

Continue reading

Hasil carian :

wajah disebalik karakter dalam filem dan tv v2

 wajah disebalik karakter

Sambungan dari wajah disebalik karakter yang lepas, ni ada lagi beberapa wajah sebenar yang boleh kite tengok. Kita tengok wajah disebalik karakter dalam cerita kat tv dan filem. wajah disebalik karakter ni agak biasa walaupun ada gak yang tak sehensem saya. tapi takdelah sepelik dalam cerita tu. meh kite tengok.

wajah disebalik karakter harry potter

wajah disebalik karakter dalam cerita the texas massacre(2003) – andrew bryniarskri

orang yang jadi frankestein

Wajah disebalik karakter frankenstein(1931) – borris karloff

wajah disebalik watak

Doug Jones lagi… kali ni dalam cerita the time machine(2002)

wajah disebalik karakter big momma

Eddie Murphy dalam cerita norbit. Die pon cam doug jones tu gak… berapa banyak watak die pegang dalam cerita tu

wajah disebalik watak jokerNi tak pelik sangat la kot… sebab dalam cerita batman tu memang dah nampak dah wajah sebenar joker tu sebelum dia bertukar jadi joker kan?

 

pelakon sebenarwajah disebalik karater the violator dalam cerita spawn – john leguizamo

 

pelakon wanitawajah disebalik karakter Diva Plavalaguna dalam cerita the fifth element – Maïwenn Le Besco

 

wajah disebalik karakter fantastic foursape layan fantastic four tau la watak ni… kan? benda tu(the thing) – Michael Chiklis

 

wajah pelakon lord voldamortYang ni best, rupenya muke sebenar lord voldemort ni adalah muka ralph fiennes, selalu tertanya tanya gak muke sebenar die… sebab dalam cerita harry potter, muka tom riddle masa remaja tu bukan orang yang sama dengan lord voldemort bila dah besar, muke masa die remaja tu frank dillane(hasil google-an).

 

 

robbin williams mrs doubtfirerobin williams sebagai mrs.doubtfire

 

wajah-disebalik-karakter-warwick-davis-harry-potterOk… muke sebenar yang belakon jadi griphook adalah warwick davis. yang juga melakonkan watak professor Filius Flitwick, tapi sebenarnye kan… hasil carian saya, watak griphook ni asalnya dilakonkan oleh Verne Troyer  yang menggunakan suara warwick davis dalam cerita Harry Potter and the Philosopher’s Stone. Tapi produsernye nakkan warwick davis ni jadi griphook dalam Harry Potter and the Deathly Hallows part 2.

jangan risau… ni bukan endingnye… ada lagi sambungannye… tunggu ye… bukan senang woo nak buat entri ni… banyak nak kena google untuk dapatkan maklumat yang tepat. huhu

Hasil carian :