pencinta gadget mesti kecewa!!

mesti ramai yang ada gadget2 kan? tgk skang da ramai giler pkai iPhone, black berry, xbox 360 la… kan? bile sebut blackberry crash, ade problem, mesti korg terbayang camni kan?

pastu bile sebut apple, mesti logo ni yg korg terbayang kan?

pastu bile sebut xbox 360 atau dengar org sebut, mesti korg tau bndnye camni kan?

tapi penah xkorg bayangkn bnd2 tu yg sebenar2nye? Continue reading

Hasil carian :

lady drivers…

Pertama sekali, saya nak mintak maaf kepada semua gadis-gadis dan wanita-wanita yang memandu a.k.a lady drivers dan menunggang motorsikal, entri kali ini, pasti akan menyinggung perasaan anda semua. Saya terpanggil utk buat entri ni, lepas ramai yang tak puas hati dengan kenyataan Datuk Bung Mokhtar iaitu :

” KUALA LUMPUR 28 Mac – Sidang Dewan Rakyat hari ini ‘hangat’ apabila Datuk Bung Moktar Radin (BN-Kinabatangan) mendakwa pemanduan golongan wanita di negara ini kebanyakannya amat berbahaya sekali gus boleh mengundang kemalangan.

Dakwa beliau, apabila golongan wanita memandu kereta, mereka tidak mempedulikan keadaan sekeliling dan ia menyebabkan pemandu lain terdedah dengan risiko kemalangan. Continue reading

Hasil carian :

the faceblog…

bnd ni da lame aku nk join, tp lom ade kesempatan, td dok blog walking,terjumpa, join je la… nape aku join?

korg bace ar tujuan die dicipta… “TUJUAN FACEBLOG DIWUJUD IALAH ATAS DASAR UNTUK MENGUMPUL DAN MEMBINA SATU KOMUNITI BLOGGER KHUSUSNYA DI SELURUH MALAYSIA DAN DUNIA AMNYA. MARILAH KITA BERSATU DAN BERKERJASAMA DALAM MEMBANTU RAKAN-RAKAN BLOGGER KITA DI SELURUH MALAYSIA.

untuk keterangan lanjut,klik logo tu atau logo kat sidebar ni…ok?

Kak Pon…pon pon…

haha…bukan kak PONdan k?ni kak PONti atau nama penuhnya PONtianak…

(image sedut dari google…safesearch moderate,tp elok korg jgn klik la wlaupon da safesearch pon…hahaha)

ok,td aku bace post kat redmummy.com psl pontianak bertenggek yang dihantar nazim, memula aku ingatkan penghantar post tu pompuan,lelaki rupenye…korg leh klik kat pontianak bertenggek tu untuk tau cerita die, ni aku nk cerita psl cerita dpd aku sendiri n kawan aku,tp yg aku punye cerita xla menyeramkan sangat… Continue reading

Hasil carian :