damn… i luv u bebeh…yeaahh…

hehehehehe… i luv wordpress sebenarnye… smlm jln2 kat blog org, tetibe jumpe 1 blog nih,tp xigt blog yg mana 1, pastu jumpe link g ke 1 lg blog, yang bestnye blog yg lagi 1 tu iaitu my.Mustaffa.org , ianya dibina menggunakan wordpress (cam aku…) hehehehe… tapi yang bestnye, aku pon tak sangka yang die gune tekanperkataan(wordpress…suke2 ati aku je translate). Continue reading

Hasil carian :

Tragedi pokok tumbang…kakitangan bank maut…

Assalamualaikum, salam sejahtera dan salam 1Malaysia, sebelum anda semua meneruskan membaca post kali ini, marilah kita sedekahkan Al-Fatihah kepada arwah… semoga rohnya dicucuri rahmat dan ditempatkan dikalangan orang- orang yg beriman, takziah diucapkan kepada keluarga arwah… Continue reading

jalan-jalan…

Assalamualaikum, salam sejahtera dan salam 1Malaysia…

Ari ni pepagi bute lg aku da berjalan2 di blog org sambil meninggalkan jejak…

dulu aku ingat tu dikire spam… tapi rupenye tu trend most of the blogger untuk menaikkan traffic ke blog mereka…

mmm… klu da tu trend yg berhasil, why not kan?

tp aku tetap xkan pasang kotak jerit/kotak bual/shout box/chat box kat blog aku nih…

so klu nk tinggalkan jejak anda… sila tinggalkan nama dan url kat ruangan yang disediakan…

kemudahan da aku jumpe, aku masukkan… so arap leh tinggalkan link ye?

blog yg best aku akan wat review dan recomend… xkisah ar klu owner blog xpeduli, aku review sbb aku suke blog tuh…

huhu… orait… i’ll be back later… nk wat keje dulu…