Sume aku himpun skali…

Assalamualaikum bagi yg beragama islam,salam sejahtera bagi yg non muslim dan salam 1 Malaysia untuk semua, tajuk post hari ni “sume aku himpun skali” sbb hari ni aku nk crite mcm-mcm, mula-mula skali aku nk citer psl tidur…hari tu aku citer psl aku tdo beberapa jam sehari… Esoknye,tgh aku jln2 kat skolah tempat aku keje,aku nmpk sorg ustaz ngah bukak pintu kreta die,br aku tringat yg aku nk beli detox foot patch dpd die,aku pon g kat die,aku pon beli la benda ni…

ni la hasilnye pas die da sedut bnd2 ape ntah melalui tapak kaki aku...

Benda ni berharga RN 71.00 sekotak,ada 20 keping,skali pkai 2 keping, maknanya ada 10 kali pakai…masalah yg aku hadapi ngan benda ni… Continue reading

Hasil carian :

tidur…

jam menunjukkan 1.30 pagi waktu malaysia, dan aku masih lom tidur,adela menguap…tp rs rugi lak nk tidur… sbb cam byk bnd aku leh buat ngan waktu tidur tu…camni la aku hari2,tidur lambat,kua lepak ngan kengkawan ke x,aku ttp tidur lmbt, pastu esok pagi da g keje…sampaikan jiran depan umah aku ni pnh tanya… Continue reading

Hasil carian :

deskmess??

saje amek gamba meja tempat aku wat keje bile kat umah,lg pn theme blog aku ni pn namenye deskmess… haaaa…ni br btul deskmess…

 

blog theme

pade yg tau citer ape kat screen laptop aku tu,jgn gelakkan lak…saje tgk citer tu,sbb da bosan mlm td,nk wat editing,xde mood…so layan je ar movie yg ade…

 

Hasil carian :

hanyut???

gadis hanyut

Assalamualaikum ,salam sejahtera dan salam 1 Malaysia, tajuk post saya kali ini takde kena mengena ngan selipar yang hanyut,atau gadis yang mati dihanyutkan arus deras,atau tangan yg terkapai2, atau remaja yang hanyut dalam pelukan ni… post saya kali ni pasal… Continue reading

Hasil carian :