Qada’ n Qadar

Assalamualaikum, huh…aku tujukan post kali ni untuk seseorang yg aku harapkan suatu masa dulu untuk baca, tp die taknak baca, dari satu post ke satu post, ko taknak gak baca, last2 aku malas nak mengharap, aku teruskan hidup aku, aku wat cam biasa, teknologi ni jd teman aku untuk aku reconnect ngan kawan2 lama, tu la punca sbnr aku langgan teknologi ni dulu, utk cari balik kawan2 lama, untuk aku luahkan apa yg tak mampu aku luahkan melalui kata2, untuk aku cari ilmu, of course kite sll berdebat, sbb ko sll spend masa kat teknologi ni utk bermanja ngan org lain, n kesudahannya, ko termakan hasutan2 setan2 n akhirnye ko cari seribu satu jalan supaya aku ceraikan ko, ko je yg tau betul atau tak yg aku da lafazkan kata2 tu.

mmg idup ko da berubah, aku dah pernah jelaskan masa memula kite berpisah, tp ayat ko “nanti lama2 biasa la”, puas la aku nak jelaskan, tp ko? aku tak taula nape ko degil sgt, last2 aku mengalah, aku teruskan gak hidup ni, lpas satu,satu bebanan ko letak kat kepala aku, akhirnya ko kata ko sedar, n aku pon da sedar…

Hasil carian :

Muhammad Andi Hazim

Ajim_1

ni la gamba anak bongsu ku…payah gak nak amik gamba die nih, ntah la…ni la padahnye bercerai, da la bercerai pastu sebulan lebih tak jumpe, pastu g lak botakkan pale… pastu jumpe anak aku, anak aku da tak kenal aku da… tp nsb baik la aku ngan budak2 da biasa, so berjaya gakla nak pujuk2 n dpt la dukung die…tp xlame…ada lak org wat spoilt… hati panas jek(wlaupon muke nampak sabar)… gamba yg bwh skali yg pgang napkin tu die malu2 la konon bile aku nak amik gamba…hahahaha…

p/s: juz nak kongsi gamba, tlg jgn tny ape psl personal life aku k?