15 rekabentuk meja yang menarik

walnut table

Walnut Table : Ciptaan Emily Wettstein yang menggunakan walnut terpakai dan ia menampilkan tanaman yang boleh tanggal di tengah-tengah.

Venus Table

Venus Coffee Table

Meja sensitif

Touch-Sensitive Coffee Table

Touch-Sensitive Coffee Table : permukaan ini akan menyalakan lampu dimana ia disentuh atau apabila ada sesuatu diletakkan diatasnya.

Apple table

ROSIE Coffee Table

ROSIE Coffee Table : Menampilkan Apple OS-X dengan pemproses Intel dengan hard disk berkapasiti 500GB.

Ozzio Table

Ozzio Table

Ozzio Table : Ciptaan inovatif yang menjimatkan ruang ini mempunyai alat yang dikuasakan oleh gas untuk mengangkat atau menurunkan meja ini mengikut ketinggian yang sesuai.

Meja Almari kapal

Nautical Rowing Dory Coffee Table

Nautical Rowing Dory Coffee Table : Ia seolah-olah sebuah perahu dayung, bertindak seperti sebuah meja kopi. Ia didatangkan dengan para boleh tanggal yang membolehkan anda menyediakan meja bersambungan dan gunakannya sebagai sebuah rak buku.

KAT Coffee Table

KAT Coffee Table

KAT Coffee Table : Tiga keping kaca berlainan jenis digunakan supaya ia mampu mencipta ilusi optik.

Meja iPhone

iPhone Coffee Table

iPhone Coffee Table: Tuan Nguyen, Ken dan rakan2 mereka mencipta  meja kopi iPhone yang cambest nih.

meja ilusi

Illusion Table

Illusion Table: Sebuah meja yang menarik ciptaan Brauer.

Meja 16

Hexa Coffee Table

Hexa Coffee Table: Meja yang direka oleh Bernard Vuarnesson ini mempunyai 6 bahagian tersembunyi yang  mana bila ditarik keluar ,akan menjadikan lebih banyak ruang boleh digunakan.

gloriA TABLE

Gloria Coffee Table

Gloria Coffee Table

meja domino

Domino Coffee Table

Domino Coffee Table

meja kerusi

Coffee Table

Coffee Table

Calligaris Table

Calligaris Coffee Table

Calligaris Coffee Table

meja berus

Brush Table

Brush Table: Meja berbentuk berus ni ciptaan  J Taylor.

jom kita jengah blog amani, wahida dan ima pulak…

Hasil carian :

(Visited 827 times, 5,350,259)

2 thoughts on “15 rekabentuk meja yang menarik

  1. kakyong suka hexa coffe table tu.. berbaloi utk yg org byk anak nih.. buka jer sudut2 mana yg depa berkenan.. xde lah nak berebut ruang.. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge