Loading...

10 rekaan helmet yang best!!

watermelon helmet

kalau saya ada superbike, mesti saya buat atau cari rekaan helmet macam ni… fuuhh… memang menarik,tertarik diorang memang bom bom kebabom…

spiderman head

kalau ada helmet spiderman camni, mau ramai yang eksiden, sebab dok belek helmet ni

santa claus

eh, rusa santa dah mati e? die naik moto lak sekarang?

helmet senyum
kalau ni lah helmetnye, gerenti makcik yang berenti kat sebelah tu tersenyum secara tak sengaja kat korang hehe
ni namanya teknik menyergah orang, oleh kerana helmet dia full face, so dia tak boleh buat macam adnan sempit buat, so dia lukis kat helmet die terus

stitch jahat

cam kawan stich dalam lilo and stitch je

kemaruk lego

kemaruk lego agaknya mamat ni

ironman helmet

memang sesuai untuk kipas susah mati ironman

ghost rider

yang ni kipas susah mati penunggang hantu a.k.a ghost rider kot

watermelon helmet

hangin je polis dan jpj bila korang buat camni… cam saje je nak kenakan diorang

pac man

Hasil carian :

One comment
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge