10 rekaan bus stop yang pelik dan best

Kat malaysia ni saya tak tahu lah kat mana nak jumpa bus rekaan bus stop yang pelik macam kat bawah ni, tapi kalau masuk ke Desa Tun Hussein Onn, Jalan jelatek, ada bus stop bentuk topi2 askar, tapi tak tahu lah ada lagi ke tak sekarang ni.. saya pon dah bertahun tak pergi sana.

skate bus

agak-agak bosan menunggu bas, boleh gak layan skate, sambil2 practice ke kan?

school bus stop

bus stop ni dibuat dari 3 buah bas lama, bas tahun 1962, 1972 dan 1977.

buah besar

hentian bas gergasi di japan, buat saya teringat kat sorg adik saya, dulu masa dia kecik, ape benda je yang bentuk makanan, semua dia makan… hahaha

hentian gol

Bus stop gol bola di Sao Paulo, Brazil untuk mempromosikan piala dunia

bas arnab

“Waaaarrgghhh… makan makcik” kata arnab besar dari Rusia nih… hahaha

Bus stop ni terletak di Ventura, California yang direka oleh  Dennis Oppenheim. pelik tak? hehe

saya rasa ramai yang tak nak duduk kat hentian bas ni, melainkan diorang yakin berat badan diorang adalah ideal hehe

fuuhh… smart kan?

buaian

seronok… boleh nyanyi lagu buai ku laju macam kat bawah ni…

macam ni baru sedap tido.. hehehe

Hasil carian :

(Visited 212 times, 5,376,915)

2 thoughts on “10 rekaan bus stop yang pelik dan best

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge