“I’m a Pirate, Take Me To Stranger Tides!”

tak tau la sempat ke tak nk join ni, xtau diterima ke tak tapi kalau tengok pada syarat2nye…

Terms & Conditions
1. Only open to Nuffnang Glitterati bloggers.
2. Blog posts submitted must be original and not plagiarized from any other sources.
3. There is no closing date for this mini contest. Late entries with high creativity value will be given a chance to attend the Premiere Screening if they are deemed fit by the judges.(tak de tarikh tutup,so aku nak cube nasib)
4. Invitations will be sent out via email latest by 9 May 2011 which would require bloggers to reply for confirmation of attendance. If an invitation sent out is not confirmed within stipulated time, it will be declared void and passed to the next blogger in line.

Pirates of the Caribbean 4

(cerita yang tak penah jemu tengok walaupun 30 belas ratus kali tengok.)

hari ni cam ade free, so aku jengah blog nuffnang, da dkat sebulan rupenye aku tak jengah… damn. terlepas lak menatang nih… tapi cube je la kan? untung black pearl timbul, untung perut aku tenggelam…hehehe.

ape yang perlu buat? kate diorg :

If you wanna snag yourself a pair of passes to catch Captain Jack’s shenanigans in full 3D glory, here’s what you need to do:
– Write a blog post titled, “I’m a Pirate, Take Me To Stranger Tides!”(siap)
– Tell us as creatively as possible what you think the best 3 things about being a pirate are, and why (The adventures! The gold! The uh…. saying “Ahoy, mateys!” all the time!)(baca bawah)
– Include the movie poster image in your blog post using the codes provided below:(dah…tuu…nampak tu?nampak x?)

Ape yang aku suke bile jd pirate?

1) pakaian, da tentu la melambangkan kelelakian(betul kan aku eja?), yang bestnye, bos takkan marah aku nak pkai ape pon, kecuali aku pakai dress warna pink n pkai g string.

tengok aku ngan jack nih… lbh kurang je…muke aku nampak baik ckit dr die…

hahahaha… tak leh blah tengok muke sendiri…

2) jawapan yang common tapi hakikat pada aku, adventure, teringin wei nak travel kat laut, ngan ombak bagai, pastu lawan2 pkai pedang, survive atas kapal, jauh dr mak ayah(skang pon same.) mencapai target sebagai abg lanun. sebat harta lanun laen, gado2 pastu menang.

3) yang ni yang aku harapan, semangat setiakawan, kesetiaan ngan persahabatan… yeah bebeh… thats it. harta belakang cerita, sahabat dulu, dr sahabat br boleh dapat harta, nak g sorg2? tu bukan lanun, tu gila name die. Tp kerana harta, sahabat boleh jadi musuh kan? so… jadi blogger je la senang, join je amende yg nuff anjurkan. update blog, dapat harta, tul tak nuffnang?

harap2 la menang, aku sangap nak tengok citer ni kat wayang, xpenah tengok ni kat wayang lagi ni, kalau dapat, pergh, 3 ari sblm ditayangkan diseluruh negara, tapi aku da tengok. bangga wei…

(Visited 32 times, 5,366,886)

11 thoughts on ““I’m a Pirate, Take Me To Stranger Tides!”

  1. along aku nak gelak guling2 boleh tak..? aduhai tak boleh blah beb muka ala-ala lanun ko tu…betul2 lanun made in M’sia…hehehe nak cun kasik mancungkan batang hidung tu ye…;) gud luck beb!!

    ****tak sabar nak dating dengan Jack Sparrow…:D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge