Wajah baru dalam proses…

Hari ni along xupdate dan tak draft entri baru pon, sebab along sibuk edit theme untuk dijadikan wajah baru blog ni… konsepnye sangat-sangat berbeza dengan theme yang sekarang ni…

adalah jugak yang sama, tapi kali ni lebih menarik rasanya…  mengedit theme ni mmg mematkan, tambah2 dah lebih 4 tahun tak usik langsung pasal html, skali yang ni edit bukan setakat html je, php dan css pon kena hadap jugak…  css tu penah la jugak belajar,tapi pengenalan je la… tapi bila along concerntrait betul2, aaaahhh… klu dah nama pon programming, konsepnye same je… last2 jadi seronok la pulak, harap2 lepas ni boleh la cipta theme2 baru hasil dari alongxp sendiri sepenuhnya… huhu… wish me luck okay? :D

4 thoughts on “Wajah baru dalam proses…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge