Ujian mental

adakah anda mempunyai masalah mental? nak buat ujian mental ? anda telah sampai ke tempat yang tak betul. ini bukan tempat untuk buat ujian mental. ini nak buat ujian UMUR mental. bukan ujian mental nak tahu tahap kegilaan anda ye…

kalau nak buat ujian mental jugak, senang… tengok kambing. kalau anda tengok kambing tu agak menggairahkan, sah anda ada masalah mental.

Ok, ni saya nak tunjuk benda yang agak menarik gak nak dibuat… ujian umur mental. benda ni saya jumpa kat blog yana yang mana blog yana ni plak aku jumpe kat dalam bloglist bbl yang telah menaruk blog aku dalam entri pasal telefon pintar percuma tu. kebelakangan ni agak dah mula rajin nak berblogwalking. dan mana yang ada paparkan entri yang menarik. saya tanpa segan silu dan tanpa teragak-agak akan mempersembahkan atau featured blogger tu dalam entri berkaitan.

walaupun blogger tu tak kenal pon saya, tak mintak pon difeaturedkan, tapi saya tak peduli tu semua. saya share je.

korang boleh buat ujian mental ni kat http://yourmentalage.com/, bila bukak je dia akan keluar macam nilah

 

ujian mental

 

domain murah

(Visited 140,841 times, 4,591,168)

 

lepas tu kena jawablah 6 soalan… rileks ar… 6 soalan je kot… soalan matapelajaran bahasa inggeris pon ada 50 soalan. setakat 6 soalan ni apelah sangat kan? kalau tak faham bahasa inggeris, takde masalah… pergi beli kamus kat kedai buku… kalau susah sangat, guna je google translate. walaupun kadang-kadang die terjemah tu pelik semacam je… tapi harap korang faham la ye… hehehehe…

dah hasil ujian mental yang saya lakukan terhadap diri sendiri… umur mental aku 22… hmmm… agak2 lebih tua ke lebih muda dari umur sebenar saya? hehehehe

hasil ujian mental

korang taknak cube ke? takkan takut kot? alaa… jangan la bagitau orang lain… hehehehe

Wajib tengok yang ni:

Banyakkan blue dalam hidup anda

Donnie yen dalam star wars? Waterpark??

Bukti rakyat Malaysia suka blue

Lazada Malaysia

Use me!

Visit shopcoupons website

Hasil carian :

(Visited 178,533 times, 4,591,168)

Hasil carian :

(Visited 378 times, 4,591,168)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge