training DSLR online

Tadi ternampak post seorang rakan yang sama jawatan, iaitu juruteknik komputer gak, yang die pon kaki dslr gak… tapi die ni selalu buat job, tak macam saya,  saya tengok die post status kat nak cari website training dslr, atau lebih tepat lagi website training dslr online. Mungkin die nk ajar orang yang baru nak belajar guna dslr kot…

training dslr

SO carik punye carik, jumpe satu, then boleh download dan embed..  anyway.. kalau korang nak cube untuk buat training dslr online… korg boleh cube kat bawah ni ha…

 

Hasil carian :

(Visited 55 times, 4,600,289)

3 thoughts on “training DSLR online

    • hehe… ni utk beginner bro.. masa saya memula main dslr dulu, gamba siang pn sll overexposer… bila dh faham speed,apature ngan iso, dh jd snang dh.. kan?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge