Terjebak kerana perempuan ini

Terjebak kerana perempuan ini

Terjebak kerana perempuan ini adalah ungkapan yang terlintas dalam kepala otak ini selepas kejadian yang pertama ini.

Tapi tak apa, walaupun saya dah terjebak kerana perempuan ini, tiada setitik penyesalan pun yang lahir dalam hati ini, malah saya bersyukur kerana telah terjebak kerana perempuan ini.

terjebak kerana perempuan ini

gambar hasil google imej

Ribuan… tidak, jutaan terima kasih saya nak ucapkan kepada perempuan ini kerana buat saya terjebak dengan benda yang agak susah nak jumpa orang sekarang buat ni.

Wajib tengok yang ni:

Donnie yen dalam star wars? Waterpark??

40% owner kucing tak buat ni

Ajak lepak… Xkan sebab mlm kot?

Lazada Malaysia

Use me!

Visit shopcoupons website

Hasil carian :

(Visited 178,587 times, 4,600,176)

Mungkin benda ni tak ada imbuhan, ada orang kata tak berfaedah, tapi sesungguhnya… saya sangat menghargai apa yang  beliau telah lakukan ni.

Beliau adalah Suria lekat lekit. Kenapa saya kata perempuan ini? Sebab saya rasa dia perempuan hahahaha, bak kata beliau, ada yang tak kenal pon dalam alam maya, yup… saya tau saya friend dengan beliau di fb(kalau tak salah / tak kena remove / tak kena block), tapi rasanya macam tak pernah pulak berbual-bual kat fb.

kenapa saya terjebak dengan perempuan ini? Ya, kerana cabaran menulis entri dengan tulisan tangan beliau anjurkan, membuatkan otot-otot tangan dan jari saya yang selama ni dok guna untuk menaip je, telah bekerja balik untuk menulis di atas kertas.

Bukan itu je, dek kerana seronoknya menulis tangan, buku nota saya yang saya yakin akan habis menjelang pertengahan tahun ni, jadi habis lebih cepat.

Tak cukup dengan itu, hasil otot-otot saya yang dah mula bergerak semula, saya dah boleh melukis dengan lancar macam masa sekolah dulu. takdelah makan masa berbulan baru boleh nak melukis balik.

Kerana terjebak dengan perempuan ini juga, banyak dah draf entri yang saya dapat hasilkan.

Banyak lagi benda yang terjadi hasil dari cabaran yang diberikan, saya juga dah dapat memperbaiki tulisan tangan saya, mengurangkan beban diotak saya untuk mengingat banyak benda, dan memperbaiki sedikit masalah membaca tulisan diatas kertas yang dah lama saya hadapi dan banyak lagilah sebenarnya hasil yang saya perolehi setelah saya menyahut cabaran beliau ni.

domain murah

(Visited 140,883 times, 4,600,176)

p/s: ingat beliau je ke pandai buat entri yang macam kontroversi? ngahahahahaha…

Hasil carian :

(Visited 84 times, 4,600,176)

18 thoughts on “Terjebak kerana perempuan ini

  1. ok la along,saya turut terjebak cuma tak publish je artikel tulisan tangan tu,honestly memang sudah kekok untuk menulis dengan pen,tetapi bila sign apa apa laju pulak,.hehehe,.ni la penangan bila asyik menaip dah bertahun-tahun,lagipun sewaktu ada temuramah saya tak rekod,hanya menulis dengan tulisan pantas ala ala tulisan doktor hehe,.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge