Terjebak dengan coc (clash of clans)

Terjebak dengan coc (clash of clans)

Terjebak dengan coc (clash of clans) juga saya akhirnya. Dari tahun lepas lagi ramai yang dah menghasut saya untuk main coc ni.

Tapi saya jenis orang yang tak suka sangat main game sebab pada saya ia sesuatu yang membuang masa saya,terutama game yang memerlukan komitmen macam clash of clans ni.

terjebak dengan coc

Sebab saya tak ada banyak masa, sebagai seorang blogger tegar,merangkap pembuat dan penyelenggara laman web, masa saya adalah untuk mencari idea untuk blog dan mencari ilmu yang boleh digunapakai dalam dunia webmastering.

Macam mana saya boleh terjebak dengan coc (clash of clans) ni?

Ni semua gara-gara adik saya. Dia kata benda ni ada orang boleh buat duit.

Tu punca utama saya terjebak dengan coc (clash of clans) ni. Mula-mula tu saya banyak mintak guide coc ni dari adik saya si angah. Banyak juga yang saya belajar dan banyak juga benda yang dia bagitahu saya tak faham dan abaikan hahahaha.

Tapi bila dah lama-lama terjebak dengan coc ni, saya dah tak fikir sangat pasal nak buat duit tadi tu, saya nampak kelebihan atau kebaikan main clash of clans ni.

berhenti menulis jap.. lapar…

Ok, sambung balik… Antara benda yang bagus tentang clash of clans ni adalah, perancangan, game ni game strategi,

ok blur jap nak tulis apa…

Wajib tengok yang ni:

Donnie yen dalam star wars? Waterpark??

40% owner kucing tak buat ni

Ajak lepak… Xkan sebab mlm kot?

Lazada Malaysia

Use me!

Visit shopcoupons website

Hasil carian :

(Visited 178,576 times, 4,599,139)

Owh, nak share kenapa boleh terjebak main clash of clans ni, game ni game strategi, jadi menang kalah tu bergantung macam mana bijaknya kita mengatur strategi.

Cheat clash of  clans ?

Hack clash of clans ?

maaf, saya jarang main game, dan bila saya main, saya main dengan cara yang bersih dan bijak, tak main la cheat ke hape ni, tips atau trick clash of clans, boleh di guna, kalau ianya cara yang bersihla…

Kebaikan dan keburukan game clash of clans ni terpulang pada pengguna sebenarnya, tak ada masalah nak main game apa pon, asalkan berpada-pada.

Selalunya saya buka coc ni time merokok je, sebab bukan nak menghadap pon, sesekali je ngadap lama sikit, ubah posisi hehehehe…

So kat sini saya nak sharelah beberapa wallpaper clash of clans yang saya jumpa, untuk download wallpaper clash of clans ni dalam full resolution, klik pada gambar tu, page attachment akan dibukan, klik kanan pada imej tu dan pilih save image atau save as.

wallpaper clash of clans wallpaper wall breaker clash of clans wallpaper lukisan clash of clans wallpaper clash of clans toyol brutal wallpaper clash of clans 9 wallpaper clash of clans 8 wallpaper clash of clans 7 wallpaper clash of clans 6 wallpaper clash of clans 5 wallpaper clash of clans 4 wallpaper clash of clans 3 wallpaper clash of clans 2 terjebak dengan coc rahsia disebalik clash of clans

domain murah

(Visited 140,877 times, 4,599,139)

 

Hasil carian :

(Visited 696 times, 4,599,139)

18 thoughts on “Terjebak dengan coc (clash of clans)

  1. Haha.. aku terjebak pun gara2 aura disekeliling aku.. semua menghasut main benda ni.. memula aku main game castle clash.. last2 try coc.. trus xlayan game castle clash tu lagi.. haha.. cuma sekarang ni aktif stakat di war jak.. kalau bab mencuri.. malas skit.. hehe
    Aretikz kata cerita ni best –>>Apa Kriteria Untuk Menjadi Best Blog?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge