Terjebak dengan Best Mobile pulak dah.

Terjebak dengan Best Mobile pulak dah.

Terjebak dengan Best Mobile pulak dah… hari tu terjebak dengan perempuan ini, lepas tu terjebak dengan clash of clans. Lepas ni terjebak dengan apa pula?

Macam mana saya boleh terjebak dengan Best Mobile ni? apa yang menarik sangat dengan best mobile ni sampai saya boleh terjebak?

Berpunca dari 1 sebab, diikuti dengan bebebebebebebeberapa sebab lagi.

best mobile bisnes prepaid terbaru

Saya bukan jenis mudah terpedaya dengan beribu janji politik menteri-menteri, inikan pula janji syarikat Best Mobile melalui ejen-ejen BM (Best Mobile) ni.

Habis tu apa yang buat saya terjebak dengan best mobile ni?

  1. Modal tak sebesar program yang lagi 1 tu.
  2. Jadi orang yang terawal

Wajib tengok yang ni:

Donnie yen dalam star wars? Waterpark??

40% owner kucing tak buat ni

Ajak lepak… Xkan sebab mlm kot?

Lazada Malaysia

Use me!

Visit shopcoupons website

Hasil carian :

(Visited 178,576 times, 4,599,139)

Penerangan pasal nombor 1 dan 2 tu.

1. Modal tak sebesar program bisnes prepaid yang ramai gila dah join tu. Modal nak join Best mobile ni hampir separuh dari program bisnes prepaid tu.

Modal hanya RM49 untuk mendapatkan kad prepaid BM ni.

Masalahnya belum gaji lagi kan? Takpe, daftar je dulu kat SINI tanpa perlu bayar apa-apa. (Tu tujuan sebenar saya join sebab saya tengah tak ada duit hehe)

Habis tu untuk apa nak mendaftar kalau tak payah bayar? Untuk mendapatkan id.

Sebab simkad BM belum dilancarkan secara rasmi, nanti bila dah dilancarkan secara rasmi nanti, kita perlu masukkan id penaja kita, itulah sebabnya kita kena mendaftar.

2. Jadi orang yang terawal.

Bila jadi orang terawal join benda-benda macam ni, harapan untuk ‘menjadi‘ ada sikit.

Apa-apa pon benda yang saya ceburi, saya akan fikir “gagal tu pasti , Berjaya itu rezeki“.

Banyak kelebihan bila jadi orang terawal ni, antaranya orang lain akan tertanya-tanya apakah ia.

Dengan modal permulaan yang lebih murah, dan rate panggilan, internet dan lain-lain yang lebih murah, macam rugi pulak tak start awal-awal ni kan?

Tambah lagi nombor la macam ni?

Kalau dah banyak sangat telefon, nak tambah nombor pon boleh, nak pakai balik nombor lama pon boleh… tak ada masalah, nak bertukar dari nombor best mobile dengan nombor awalan 01138 kepada nombor lama anda senang je.

apa yang best

domain murah

(Visited 140,877 times, 4,599,139)

Buat apa saya nak tunggu lagi sedangkan pendaftaran percuma je kat groupbest. Simkad keluar (mungkin bulan depan), baru bayar.

Kalau berkesempatan, saya nak cerita apa lagi kelebihan BM ni yang akan buat korang pun terjebak sekali hehehehe

Hasil carian :

(Visited 106 times, 4,599,139)

8 thoughts on “Terjebak dengan Best Mobile pulak dah.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge