Tak sabar nak dapat sim kad best mobile

Tak sabar nak dapat sim kad best mobile. Leader-leader ada yang dah ambik sim kad best mobile tu.

Sanggup tak nak topap sim kad yang sekarang ni semata-mata nak tukar nombor ni kepada best mobile.

Sebab apa? Sebab dia bestlaaaaa… dah nama pon best mobile.

Dengar kata minggu depan sampai la sim kad tu ke tangan saya ni.

Excitednya tu… Tak tahulah nak cakap macam mana… korang daftar n bayar kat web groupbest ni.

Dan korang akan faham apa yang saya rasa

(Visited 47 times, 4,595,401)

10 thoughts on “Tak sabar nak dapat sim kad best mobile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge