Tak nak komen apa-apa kat blog tu

Tak nak komen apa-apa kat blog tu

Tak nak komen apa-apa kat blog tulah… dah kenapa tak nak komen apa-apa kat blog tu? apa yang salahnya? apa yang tak bagusnya blog tu?

Tak tahulah orang lain, tapi kalau macam saya, komen adalah cara untuk saya membalas kunjungan mereka yang dah datang ke blog saya.

Jadi selalunya saya akan pergi ke blog yang dah pernah komen di blog saya dan meninggalkan komen di blog saya.

Tapi ada kalanya saya tak boleh nak komen atau saya tak nak komen apa-apa kat blog tu. Apa sebab terjadinya hal yang sedemikian rupa?

tak nak  komen apa-apa

Antara sebab saya tak nak komen apa-apa kat blog tu adalah.

Wajib tengok yang ni:

Banyakkan blue dalam hidup anda

Donnie yen dalam star wars? Waterpark??

Bukti rakyat Malaysia suka blue

Lazada Malaysia

Use me!

Visit shopcoupons website

Hasil carian :

(Visited 178,533 times, 4,591,161)

Cerita yang disampaikan dalam blog tu terlalu “bagus” sampaikan saya tak tahu nak komen apa.

Saya tak faham apa yang cuba disampaikan dalam entri blog tu. Atau cerita yang ada dalam tu tak ada kena mengena langsung dengan saya, jadi saya tak tahu nak komen apa.

Cerita pasal benda yang sama sampai berpuluh entri berturut-turut. apa yang saya nak komen? kalau komen benda yang sama gak karang takut di mark sebagai spam lak.

Ruangan komen tak dijumpai mungkin kerana susun atur atau terlalu banyak script sehingga ruangan komen tersorok atau comment disabled.

Ada satu kes, dia guna komen jenis macam ni, saya nak komen tak boleh, sebab dok opening tak habis-habis…

comment google plus

ok, mungkin pc saya yang bermasalah (nak sedapkan hati tuan blog)

Blog tu dah kena remove atau dah ditutup atau blog tu dah di privatekan.

Blog tak update sampai 4-5 bulan, tiap-tiap kali saya pergi ke blog tu, macam tu juga lah rupa blog tu.

Yang ni alasan kenapa saya tak nak komen apa-apa kat blog tu.

domain murah

(Visited 140,841 times, 4,591,161)

Sebab saya tak tahu url blog tu. Macam mana saya nak pergi ke blog tu? Apatah lagi nak komen di blog tu.

Contohnya sarip dol cakap kat saya “jemputlah ke blog saya dan berikan komen

Tapi tak bagi url… Macam mana saya nak pergi ke blog dia? Lainlah dia tu alongxp, google je alongxp, terus jumpa blog dia tu.

Alongxp

Kan?

Hasil carian :

(Visited 117 times, 4,591,161)

12 thoughts on “Tak nak komen apa-apa kat blog tu

  1. komen atau tak.. hak individu. Mungkin kesilapan tu berpunca dari blogger tu sendiri & mungkin juga masalah orang tak mau komen tu berpunca dari pengomen tu sendiri. Bagi saya sesiapa yang datang ke blog saya & berkomen memang saya hargai sangat2. Yang datang jadi silent reader pun saya rasa syukur.. yang baca tapi tak tau apa nak komen pun saya seronok. Yang benci saya tapi tetap baca blog saya & tinggalkan komen benci pun saya welcome jugak.. pendek kata. asal dia clik blog saya pun dah berjasa sangat hahhaa
    lekatlekit kata cerita ni best –>>JANGAN TERKEJUT 9 PERISTIWA NI PERNAH BERLAKU PADA TAHUN 80AN

  2. Macam saya sendiri, sebelum ni rajin blogwalking tinggalkan komen kat beberapa buah blog..pernah sekali sampai 30 buat blog saya tinggalkan komen..,komen tak approve tapi yelah kita sabar,esok tengok post pergi lagi komen kat post baru..komen tak approve jugak,tengok kat post lama pun komen tak approve..akhirnya give up..tu sebab jarang nak berkomen sekarang nih,kalau blogwalking baca jer lepas tu blah
    ishak kata cerita ni best –>>Ingat aku ni gay ke apa….

    • haaaaaa… kan? kalau agak2 cam takde idea nak reply komen orang tu, sekurang2nye approve la komen kan? takla nampak berhabuk sangat blog tu ye tak?

    • saya boleh cakap je… orang nak terima ke tak tu saya tak boleh nak buat apa… kadang saya pergi ke blog diorang, tapi saya tak boleh nak komen…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge