touch n go punye cerita… korg tau?

Bnd ni dah lame aku tau, dan aku rasa cam tak perlu aku nk publish bnd ni kat blog,tapi lepas aku bgtau kat membe aku soh topap je touch n go kat ic n die jwb “boleh e?”aku rs cam, ape salahnye aku share kan? sbb byk je bnd2 yg asalnye aku rase remeh, tapi bile aku share, ramai rupenye yang tak tau. cam entri pasal cermin blind spot tu.

cube korg tgk kat belakang mykad korg tu,ade tak tulis touch n go camni.

touch n go

ni bukan ic aku, ni contoh je… so xyah la klik kat gamba ni

 

aku dulu pon penah tengok bnd ni,tapi aku tak penah pon topup touch n go kat mykad ni, sampai la satu kejadian, aku g amek sepupu aku, lpas amek tu,aku singgah kat petronas kat damansara damai, topap la kad touch n go(bukan yg kat mykad) kat mesin ATM maybank sebanyak RM100,sebab masa tu aku nak balik johor, dekat2 ngan mesin tu adela rack jual sunglass, lpas topup touch n go tu, aku tak masukkan dlm wallet kad tu, aku pegang, sambil tu aku belek2, berkenan, aku pon g bayar sunglass tu. Continue reading

Hasil carian :

(Visited 1,695 times, 4,598,893)