Blah la broframstone woi… bajet hebat sgt ar tu?

korang kenal die tu sape? kalau sape yg g UTHM 2 mggu lepas mesti kenal,die ni la broframestone, die bg talk kat UTHM 2 mggu lpas,kire top ar kan? dek kerana kefamousannye tu, ramai ar yg add die, tapi die ni dikatakan sombong, pilih bulu, awek2 cun je die approve, yg muke sinchan,muke ultraman die xnak approve… ape kes bro? apsal sombong sangat? ha?ha?ha?

so broframestone ni jwb la… Continue reading

Hasil carian :

(Visited 24 times, 4,600,385)