Da 2 mggu dah… lame ke kejap?

Lame ke kejap 2 mggu tu? bg aku,pd aku la… sgt sekejap… sehari 24 jam, aku rs cam xcukup je ms 24 jam tu utk aku kejar cite2 aku, impian dan harapan aku…(wah bahasa ko long,leh tahan ye…)sbb tu kadang2 aku resah je nk tdo…

yela… masa ada 24 jam, masa aku kat tempat keje je da 9 jam, tggl 15 jam, tolak masa aku g balik keje,atas jln je da lbh kurang sejam stgh utk sehari, tggl 13 jam stgh(cube korang amek kalkulator jap,kire tu ke x?) pastu masa utk aku mandi, sehari total lbh kurang errr… sejam stgh(tu termasuk waktu amek ilham cam dak ni)

tggl 12 jam.. masa utk mkn time mlm2+masa perjalanan nk mkn, da 2 jam, da tggl 10 jam, blogwalking da 4-6 jam… tggl 6 ke 4 jam, utk tdo,abes, bile mase aku nk study psl forex(eceh…),bile ms aku nk study RAE utk exam Radio Amatur? bulan 6 ni da nk exam, bile ms nk bsh keta(da 2 bulan kot xbsh), bile ms nk bg ikan aku mkn? bile nk itu? bile nak ini??? arrrrggghhh…ms xcukup….

tapi….

Continue reading

Hasil carian :

(Visited 23 times, 4,593,912)