save fail word 2007 ke pdf

Buat entri save fail word 2007 ke pdf ni sebab nak kongsi dengan kawan macam mana nak buat, selama ni dia dok guna software untuk conver fail word ke pdf, sedangkan dalam word 2007 dan yang terbaru, memang senang2 je kite boleh buat dari word 2007 ke pdf ni.

ok, memula buat je atau create je fail word 2007 macam biasa, taip, masukkan gambar ke hape cam biasa… lepas tu tekan butang bulat kat sebelah atas, kiri… bwk mouse ke butang save as, keluar menu kat sebelah die, klik pada find add-ins for other file format

save as word 2007 ke pdf

maka paparan sebegini rupa akan keluar

install publish as pdf word 2007 ke pdf 2klik pada yang tertulis install and use the publish as pdf or  xps add-in from microsoft, maka selepas itu, yang macam ni pulak yang akan keluar

save as pdf dari word 2007 ke pdf 3klik pada microsoft save as pdf or xps add-in for 2007 microsoft office programs, pastikan komputer atau laptop anda ada internet, barula proses seterusnya bagi word 2007 ke pdf ni boleh diselesaikan. ok, bila klik je butang tu, maka die akan bukak browser dan keluar macam ni,

download word 2007 add-in

klik download dan paparan macam ni pulak yang akan keluar

offer no thanks

akan keluar macam ni, untick kotak2 yang ada tu kalau korang taknak… tak perlu pon untuk proses word 2007 ke pdf ni, dan klik no thanks and continue tu sambil berkata taknak, dan akan keluar kotak camni

save file word 2007 ke pdf klik je save fail, then carik balik fail yang dah siap download tu

download word 2007 ke pdf double klik pada fail yang dah download tu. bila die keluar macam ni

run word 2007 ke pdf

domain murah

(Visited 140,877 times, 4,599,140)
klik je run… langkah seterusnya, bila dah lepas klik run

accept termstick pada kotak click here to accept the microsoft software license terms (kena accept la kalau nak install benda ni) dan tekan continue. pastu keluar macam kat bawah ni, tunggu jela kejap.

please wait processjangan gatal tangan nak klik cancel, kang tak setle proses word 2007 ke pdf ni.

installation complete

ok, dah siap, ulang balik proses macam kat nombor 1 tadi, tapi kali ni butang die dah berubah ckit jadi camni

save as word 2007 ke pdfhaaa… dah jadi pdf or xps, so klik kat situ dan die akan keluar kotak macam ni lak

publish as pdfklik je publish… dah siap lah proses word 2007 ke pdf ni… senang je kan? cume langkahnye je yang nampak macam banyak

(Visited 6,994 times, 4,599,140)

Hasil carian :

(Visited 66 times, 4,599,140)