Cara pasang widget blogger area di wordpress

Cara pasang widget blogger area di wordpress

Cara pasang widget blogger area di wordpress ni saya buat lepas tuan blogger area mintak saya buatkan sebab banyak permintaan.

MNH pun pernah mintak saya buat tutorial pasal wordpress.com, benda bila saya tak yakin saya mampu buat, saya tak akan janji, tapi kalau saya yakin saya mampu buat, saya akan buat, cepat ke lambat jela.

Cara pasang widget di wordpress

Sebelum ni saya dah pernah kongsi kod logo blogger area format png dan format jpg, tapi saya tak kongsikan macam mana cara pasang widget blogger area di wordpress

Continue reading

Hasil carian :

(Visited 37 times, 4,598,613)

apsal korg PUNYE laen daripada aku? pelik la…

kalau sape yang ade twitter widget cam kat sidebar aku ni, korg bandingkan twitter widget aku ngan korg punye, same tak? pasti ke same? mungkin ade yang same, mungkin ade yang tak same, tapi kebanyakkan blog, yang aku tengok, tak same dengan widget aku,  ok, ape yang berbeza?? tengok tweet2 yang ada dalam widget aku ni…  Continue reading

(Visited 28 times, 4,598,613)

100 Bloggers Diperlukan

ye…saye nk join… nk join…errr… join ape name nye ni ek? ape2 lah… janji join…

ape yg saye atau korg yg nk join kena wat ialah…

1. Buat satu post yang bertajuk ‘100 Bloggers Diperlukan’
2. Pasang widget blogwalking di blog korang. Kod boleh diambil di sini. Sila jangan edit kod’nya
3. Submit permalink post di ruangan komen entri beliau di sini

dah…

Sumber: 100 Bloggers Diperlukan | Yiedpozi [Dot] Com

(Visited 18 times, 4,598,613)