Best Blogger Network

Best Blogger Network

Setelah terhasilnya group whatsapp Best Blogger Network yang dicipta oleh Tuan kamil yang banyak membantu ramai Blogger, terhasillah pula group Best Blogger Network di Telegram.

Blog Ahli Best Blogger Network:

1. www.ummiseri.com
2. yeopmaz.com
3. http://www.nikkhazami.com
4. www.mahamahu.com
5. www.namiacinta.com
6. iryantyahamad.blogspot.com
7. www.sensasi2020.com
8. mrhanafi.com
9. www.heroborneo.com
10. syireenamerlim.blogspot.com
11. http://calrasepatrick.blogspot.com
12. http://lekatlekitgurl.blogspot.com
13. www.iuzira.com
14. aimiemokhtars.blogspot.com
15. http://1direktori.blogspot.com
16. hajarshikin.com
17. kisahsigadisleo.blogspot.com
18. http://www.adarain.com
19. http://hannahvitashoppe.blogspot.com
20. www.aienhermionie.com
21. http://topseofriendly.blogspot.com
22. http://najihah90.blogspot.com
23. http://nurulaziyana.blogspot.com
24. www.fatinbella.com
25. www.expandroiders.com
26. www.coretanhatiibu.com
27. http://www.bloggerlelaki.com
28. www.mawardiyunus.com
29. www.projektravel.com
30. http://alongxp.com
Continue reading

Hasil carian :

(Visited 2,515 times, 4,597,467)

Review blog sensasi2020.com

Review blog sensasi2020.com

Ok, hari ni saya nak review blog sensasi2020.com, salah satu blog ahli group whatsapp best blogger network,  group whatsapp rakan blogger yang banyak memberi faedah.

Asalnya saya nak dicadangkan supaya review blog mahamahu sebab dia nombor 4 dalam list yang dicipta dalam group whatsapp best blogger network, tapi tuan kamil minta review blog sensasi2020.com sebab dia nak tahu apa kelemahan blog tu. Continue reading

Hasil carian :

(Visited 289 times, 4,597,467)

kelebihan Telegram berbanding Whatsapp

kelebihan Telegram berbanding Whatsapp

Kebelakangan ni saya mula sedar banyak kelebihan Telegram berbanding Whatsapp bila saya join satu group ni.

Saya join group tu melalui invite link telegram yang mereka letak di facebook, tak sangka telegram boleh buat macam tu.

Jadi kalau nak buat satu group umum, tak perlu nak pm nombor telefon, save nombor tu dan baru add ke dalam group, kongsi je link.

Lepas dari tu, saya dah mula rajin nak guna telegram, dan saya nampak banyak kelebihan Telegram berbanding whatsapp ni.

kelebihan telegram berbanding whatsapp

Jadi disini saya kongsikan kelebihan telegram berbanding whatsapp.

Continue reading

Hasil carian :

(Visited 2,103 times, 4,597,467)

Kelebihan teknologi maklumat dan komunikasi hari ini

Kelebihan teknologi maklumat dan komunikasi hari ini

Saya tengah WhatsApp sorang rakan dan terfikir pasal Kelebihan teknologi maklumat dan komunikasi hari ini yang banyak membantu hidup kita.

10 tahun dulu saya pernah terfikir, kalaulah telefon saya tak ada kredit, tapi ada internet je dan saya boleh berkomunikasi dengan ramai orang melalui internet je.

10 tahun dulu benda tu susah nak di merealisasikan, dan boleh dikatakan mustahil.

Sebab masa tu internet ni biasanya boleh dicapai melalui komputer dan laptop je.

teknologi maklumat dan komunikasi

Telefon yang boleh capai internet pon biasanya adalah pda. Kebanyakan orang masa tu guna telefon yang bukan skrin warna, jauh sekali touch screen. Continue reading

Hasil carian :

(Visited 236 times, 4,597,467)