Best Blogger Network

Best Blogger Network

Setelah terhasilnya group whatsapp Best Blogger Network yang dicipta oleh Tuan kamil yang banyak membantu ramai Blogger, terhasillah pula group Best Blogger Network di Telegram.

Blog Ahli Best Blogger Network:

  1. www.ummiseri.com
  2. yeopmaz.com
  3. http://www.nikkhazami.com
  4. www.mahamahu.com
  5. www.namiacinta.com
  6. iryantyahamad.blogspot.com
  7. www.sensasi2020.com
  8. mrhanafi.com
  9. www.heroborneo.com
  10. syireenamerlim.blogspot.com
  11. http://calrasepatrick.blogspot.com
  12. http://lekatlekitgurl.blogspot.com
  13. www.iuzira.com
  14. aimiemokhtars.blogspot.com
  15. http://1direktori.blogspot.com
  16. hajarshikin.com
  17. kisahsigadisleo.blogspot.com
  18. http://www.adarain.com
  19. http://hannahvitashoppe.blogspot.com
    20. www.aienhermionie.com
  20. http://topseofriendly.blogspot.com
  21. http://najihah90.blogspot.com
  22. http://nurulaziyana.blogspot.com
  23. www.fatinbella.com
  24. www.expandroiders.com
  25. www.coretanhatiibu.com
  26. http://www.bloggerlelaki.com
  27. www.mawardiyunus.com
  28. www.projektravel.com
  29. http://alongxp.com
    Continue reading

Hasil carian :

(Visited 3,359 times, 5,272,951)

Review blog sensasi2020.com

Review blog sensasi2020.com

Ok, hari ni saya nak review blog sensasi2020.com, salah satu blog ahli group whatsapp best blogger network,  group whatsapp rakan blogger yang banyak memberi faedah.

Asalnya saya nak dicadangkan supaya review blog mahamahu sebab dia nombor 4 dalam list yang dicipta dalam group whatsapp best blogger network, tapi tuan kamil minta review blog sensasi2020.com sebab dia nak tahu apa kelemahan blog tu. Continue reading

Hasil carian :

(Visited 353 times, 5,272,951)

kelebihan Telegram berbanding Whatsapp

kelebihan Telegram berbanding Whatsapp

Kebelakangan ni saya mula sedar banyak kelebihan Telegram berbanding Whatsapp bila saya join satu group ni.

Saya join group tu melalui invite link telegram yang mereka letak di facebook, tak sangka telegram boleh buat macam tu.

Jadi kalau nak buat satu group umum, tak perlu nak pm nombor telefon, save nombor tu dan baru add ke dalam group, kongsi je link.

Lepas dari tu, saya dah mula rajin nak guna telegram, dan saya nampak banyak kelebihan Telegram berbanding whatsapp ni.

kelebihan telegram berbanding whatsapp

Jadi disini saya kongsikan kelebihan telegram berbanding whatsapp.

Continue reading

Hasil carian :

(Visited 2,401 times, 5,272,951)

Kelebihan teknologi maklumat dan komunikasi hari ini

Kelebihan teknologi maklumat dan komunikasi hari ini

Saya tengah WhatsApp sorang rakan dan terfikir pasal Kelebihan teknologi maklumat dan komunikasi hari ini yang banyak membantu hidup kita.

10 tahun dulu saya pernah terfikir, kalaulah telefon saya tak ada kredit, tapi ada internet je dan saya boleh berkomunikasi dengan ramai orang melalui internet je.

10 tahun dulu benda tu susah nak di merealisasikan, dan boleh dikatakan mustahil.

Sebab masa tu internet ni biasanya boleh dicapai melalui komputer dan laptop je.

teknologi maklumat dan komunikasi

Telefon yang boleh capai internet pon biasanya adalah pda. Kebanyakan orang masa tu guna telefon yang bukan skrin warna, jauh sekali touch screen. Continue reading

Hasil carian :

(Visited 309 times, 5,272,951)