Penyumbang trafik terbanyak 2014

Penyumbang trafik terbanyak 2014

Oleh kerana hajat saya untuk buat bloglist berkategori nampaknya macam suam-suam ketiak je, maka saya mendapat idea pada hari krismas hari tu, saya nak menyenaraikan blog2 penyumbang trafik terbanyak 2014 kepada blog saya ni.

Sebagai tanda menghargai mereka yang sengaja atau tak segaja menghantarkan link balik kepada saya, saya akan buat 1 widget bloglist blog-blog yang masih hidup yang telah menjadi penyumbang trafik terbanyak 2014.

Ini saya akan merujuk dari plugin jetpack site stats yang menarik data dari wordpress.com.

penyumbang trafik terbanyak 2014

 

Sehingga semalam (25/12/2014), ni lah 10 blog-blog yang banyak memberikan trafik kepada saya, selain dari search engine dan ping agregator.

faridahyaacob.blogspot.com

melvister.com

wavemerah.blogspot.com

kopilekat.com

kinidandulu.blogspot.com

www.pendekarberkuda.org

kakiblog.info

www.blogammar.com

ohpilihanku.blogspot.com

kinderbuenogulz.blogspot.com

terima kasih banyak-banyaklah kepada mereka yang sudi menghantar trafik ke blog saya yang tak seberapa ni.

Maka saya akan masukkan 10 blog yang banyak bagi trafik ke blog saya ni. senarai kat atas ni mungkin akan berubah sikit kalau ada blog lain yang last-last minit banyak pulak bagi trafik kepada saya.

Senarai blog yang banyak bagi trafik kepada saya sepanjang 2014 ni akan  berada di dalam bloglist saya selama setahun.

Selain dari senarai blog yang banyak bagi trafik ni, saya akan setkan ruangan top Commentor (Paling ramah) ni.

top commentor

Dari setiap 2 minggu kepada setiap sebulan bermula januari 2015. Dan kalau saya sempat, saya akan senaraikan orang yang paling rajin komen (tempat pertama) setiap bulan.

Dan juga, terima kasih juga diucapkan kepada mereka ni, terutama sekali blogger lelaki, walaupun kami ni baru je mula rapat di dunia blogger, tapi kat blog ni, dialah yang paling kerap datang komen.

Dan mereka ni lah juga yang membantu saya menaikkan ranking alexa saya dari hampir 3 juta lebih ke 600 ribu lebih

ranking alexa 2 bulan

Tak lupa juga terima kasih kepada pembaca pasif blog saya ni, pastinya korang semualah penyumbang trafik utama blog ni. Kalau korang tak search kat enjin carian, tak jumpa blog ni, tak adalah trafik ke blog ni. terima kasih sekali lagi.

Akhir kata, semoga tahun 2015, kehidupan kita makin bagus berbanding sekarang

Hasil carian :

(Visited 59 times, 4,593,161)