wajah disebalik karakter dalam filem dan tv v2

 wajah disebalik karakter

Sambungan dari wajah disebalik karakter yang lepas, ni ada lagi beberapa wajah sebenar yang boleh kite tengok. Kita tengok wajah disebalik karakter dalam cerita kat tv dan filem. wajah disebalik karakter ni agak biasa walaupun ada gak yang tak sehensem saya. tapi takdelah sepelik dalam cerita tu. meh kite tengok.

wajah disebalik karakter harry potter

wajah disebalik karakter dalam cerita the texas massacre(2003) – andrew bryniarskri

orang yang jadi frankestein

Wajah disebalik karakter frankenstein(1931) – borris karloff

wajah disebalik watak

Doug Jones lagi… kali ni dalam cerita the time machine(2002)

wajah disebalik karakter big momma

Eddie Murphy dalam cerita norbit. Die pon cam doug jones tu gak… berapa banyak watak die pegang dalam cerita tu

wajah disebalik watak jokerNi tak pelik sangat la kot… sebab dalam cerita batman tu memang dah nampak dah wajah sebenar joker tu sebelum dia bertukar jadi joker kan?

 

pelakon sebenarwajah disebalik karater the violator dalam cerita spawn – john leguizamo

 

pelakon wanitawajah disebalik karakter Diva Plavalaguna dalam cerita the fifth element – Maïwenn Le Besco

 

wajah disebalik karakter fantastic foursape layan fantastic four tau la watak ni… kan? benda tu(the thing) – Michael Chiklis

 

wajah pelakon lord voldamortYang ni best, rupenya muke sebenar lord voldemort ni adalah muka ralph fiennes, selalu tertanya tanya gak muke sebenar die… sebab dalam cerita harry potter, muka tom riddle masa remaja tu bukan orang yang sama dengan lord voldemort bila dah besar, muke masa die remaja tu frank dillane(hasil google-an).

 

 

robbin williams mrs doubtfirerobin williams sebagai mrs.doubtfire

 

wajah-disebalik-karakter-warwick-davis-harry-potterOk… muke sebenar yang belakon jadi griphook adalah warwick davis. yang juga melakonkan watak professor Filius Flitwick, tapi sebenarnye kan… hasil carian saya, watak griphook ni asalnya dilakonkan oleh Verne Troyer  yang menggunakan suara warwick davis dalam cerita Harry Potter and the Philosopher’s Stone. Tapi produsernye nakkan warwick davis ni jadi griphook dalam Harry Potter and the Deathly Hallows part 2.

jangan risau… ni bukan endingnye… ada lagi sambungannye… tunggu ye… bukan senang woo nak buat entri ni… banyak nak kena google untuk dapatkan maklumat yang tepat. huhu

Hasil carian :

(Visited 248 times, 4,591,270)

oyeah… dah bukak balik…

Baiklah kawan2 semua… hari ni, bermula tepat jam 1200 tengahari tadi, sampailah tepat pukul 2300(11 malam) ni tadi, blog alongxp.com ni ditutup untuk kerja2 pengubahsuaian… FYI, sebelum ni rupa blog ni macam ni…

Alongxp.com

setelah 2 tahun lebih kekal dengan wajah blog ni… puaslah mencari wajah baru yang menarik di mata along, dok cari waktu mana yang sesuai nak buat renovation ni… akhirnya along decide create satu lagi blog hanya untuk test theme2 baru, dan akhirnya… siap pon costumize theme ni… seriusly.. susah gak nk costumize ni.. tapi bila dah siap,rasa gian lak.. rs cam nk buat lagi pulak.. hahaha… ok, skrg ni, jom kite g jengah blog2 awyn, nabihan dan makngah lak ok?

(Visited 35 times, 4,591,270)