wajah disebalik karakter dalam filem dan tv v2

 wajah disebalik karakter

Sambungan dari wajah disebalik karakter yang lepas, ni ada lagi beberapa wajah sebenar yang boleh kite tengok. Kita tengok wajah disebalik karakter dalam cerita kat tv dan filem. wajah disebalik karakter ni agak biasa walaupun ada gak yang tak sehensem saya. tapi takdelah sepelik dalam cerita tu. meh kite tengok.

wajah disebalik karakter harry potter

wajah disebalik karakter dalam cerita the texas massacre(2003) – andrew bryniarskri

orang yang jadi frankestein

Wajah disebalik karakter frankenstein(1931) – borris karloff

wajah disebalik watak

Doug Jones lagi… kali ni dalam cerita the time machine(2002)

wajah disebalik karakter big momma

Eddie Murphy dalam cerita norbit. Die pon cam doug jones tu gak… berapa banyak watak die pegang dalam cerita tu

wajah disebalik watak jokerNi tak pelik sangat la kot… sebab dalam cerita batman tu memang dah nampak dah wajah sebenar joker tu sebelum dia bertukar jadi joker kan?

 

pelakon sebenarwajah disebalik karater the violator dalam cerita spawn – john leguizamo

 

pelakon wanitawajah disebalik karakter Diva Plavalaguna dalam cerita the fifth element – Maïwenn Le Besco

 

wajah disebalik karakter fantastic foursape layan fantastic four tau la watak ni… kan? benda tu(the thing) – Michael Chiklis

 

wajah pelakon lord voldamortYang ni best, rupenya muke sebenar lord voldemort ni adalah muka ralph fiennes, selalu tertanya tanya gak muke sebenar die… sebab dalam cerita harry potter, muka tom riddle masa remaja tu bukan orang yang sama dengan lord voldemort bila dah besar, muke masa die remaja tu frank dillane(hasil google-an).

 

 

robbin williams mrs doubtfirerobin williams sebagai mrs.doubtfire

 

wajah-disebalik-karakter-warwick-davis-harry-potterOk… muke sebenar yang belakon jadi griphook adalah warwick davis. yang juga melakonkan watak professor Filius Flitwick, tapi sebenarnye kan… hasil carian saya, watak griphook ni asalnya dilakonkan oleh Verne Troyer  yang menggunakan suara warwick davis dalam cerita Harry Potter and the Philosopher’s Stone. Tapi produsernye nakkan warwick davis ni jadi griphook dalam Harry Potter and the Deathly Hallows part 2.

jangan risau… ni bukan endingnye… ada lagi sambungannye… tunggu ye… bukan senang woo nak buat entri ni… banyak nak kena google untuk dapatkan maklumat yang tepat. huhu

Hasil carian :

(Visited 249 times, 4,595,028)

wajah disebalik karakter dalam filem dan tv

wajah disebalik karakter

Kita tengok wajah disebalik karakter dalam cerita kat tv dan filem. wajah disebalik karakter ni agak biasa walaupun ada gak yang tak sehensem saya. tapi takdelah sepelik dalam cerita tu. meh kite tengok.

wajah disebalik karakter darth vader

 wajah disebalik karakter darth vader dalam cerita star wars

wajah-disebalik-karakter

 wajah disebalik karakter darth maulray park

wajah sebenar pelakon resident evilwajah disebalik watak dalam resident evil 2 – matthew g taylor

 

wajah pelakonmartin lawrence sebagai big momma

 

pelakon disebalikwajah jim carrey sebagai grinch (mana 1 muka sebenar dia? hehehehe)

 

wajah dibelakangWajah sebenar karakter Rorschach(watchmen) – Jackie Earle Haley

 

muka sebenarWajah disebalik karakter faun(Pan’s Labyrinth) – Doug Jones

 

muka siapa sebenarnyaOrang yang sama ngan yang atas dalam cerita fantastic four plak… dia ni banyak melakonkan watak pelik-pelik dalam banyak sangat filem… nak jadi cam johnny depp kot. sampai orang tak tahu mana 1 muka sebenar dia

 

wajah sebenarwajah disebalik karakter dalam the wolfmanBenicio del Toro

 

muka yang sebenarWajah disebalik watak djinn dalam wishmasterAndrew Divoff pergh tak macam smart lak diorang ni makeupkan mamat ni, walaupun cerita tu tahun 1997

 

muka betulRobert De Niro dalam Mary Shelley’s Frankenstein

 banyak lagi sebenarnya.. nak siapkan 11 wajah disebalik karakter ni je pon dah makan masa sehari. takpe… daftarkan emel anda, nanti anda akan dapat emel update cerita terbaru ye..

Hasil carian :

(Visited 43 times, 4,595,028)