Maaf, saya bukan murah

Maaf, saya bukan murah

Maaf, saya bukan murah… tulah jawapan yang saya terpaksa bagi kalau ada yang berhajat untuk upah saya buat video editing macam yang kat bawah ni.

“gile mahal upah ko bro” bila ada yang cuba nak merisik harga nak upah saya untuk buat video macam ni.

“kenapa upah mahal sangat?” yang tu saya pernah jelaskan panjang lebar dalam entri sebelum ni kenapa upah mahal sangat. Continue reading

Hasil carian :

(Visited 132 times, 4,600,177)

10 animasi flash yang mengagumkan, kelakar dan menyakitkan hati

Drum Machine

 

 Animasi ni simple… xde interaksi,cuma ada beberapa makhluk yang main gendang, menarik,tapi kadang2 terlintas dalam kepala otak “ape motif ni?”. aku rasa benda ni saje nak menghilangkan stress kot, sbb agak melekakan gak la bila tengok animasi ni… klik sini atau klik pada gambar kalau nak tengok videonye…

Hone Hone Clock

Nak kata seram pon ye… nak kata menarik pon ye… Secara asasnye… benda ni menunjukkan waktu semasa dengan manusia yang buat bentuk tu… memang terpukau gak la kan… sbb gerenti korg nk tgk bentuk nombor seterusnye macam mana lak kan? tengok kat sini atau klik gamba

 

 

Thank you

Anda terhutang budi? jangan bayar dengan body, bagi je flash animation ni kat diorg yg berjasa kat korang, mak, ayah, cikgu,juruteknik komputer cam saya.. hahaha… dan sape2 lagi… tapi.. harap diorg xmarah korg dengan ayat “dah la tu”.. hahahaha… tengok kat sini atau klik gambar

 

Salad Fingers

Pada along, klu korang xde benda nak buat… boleh la layan video ni.. sbb along fikir dari banyak sudut pon xfaham lagi motif video ni… hahahaha… korang boleh klik gamba atau klik sini kalau nak tengok.

 

Giri

Bukan cerita yang sesuai untuk tontonan umum, mengandungi aksi ganas yg tak berapa melampau… cerita mengisahkan pebunuhan dan dendam pada zaman dulu2 di jepun, perlawanan antara Samurai dan Ninja…

 

The last of the Dashkin

Konsep ceritanya lebih kurang cam kungfu panda gak, pasal die kehilangan ibu bapa die masa die kecik… Rasa cam bosan tapi xsmp ati nak tutup sbb nk tau ape kesudahan cerita ni… klik sini untuk mainkan animasi ni atau klik gambar.

 

There she is

Awek2 yg comel dan budget comel along rasa suka la kot tgk animasi ni.. tambah2 yang suke citer2 korea dan jepun… Ceritanya pasal seekor menatang(kucing kot) nak beli kan sekor arnab ni kek besday,nak sampaikan ke rumah die tu… mcm2 halangan… even dah nak sampai depan pintu rumah awek(arnab) ni pon, ade lagi halangan, tapi sampai gak la wlaupun last2 kemik gak kek tu… klik sini atau pada gambar

 

This is a Story About Two Guys and a Jigsaw Puzzle and Nothing More

seperti yang tertera pada tajuknye… cerita pasal 2 lelaki dengan jigsaw puzzle… tu je… hehehe… Cerita macam mana diorg nak selesaikan masalah kepingan terakhir… kalau nak tengok diorg ni mengarut,klik gambar atau klik sini

 

num1000 512kb cache mix

boleh dikatakan satu video music… animasi yang mengikut muzik lebih kurang… smart gak la… wlaupun pada sesetengah orang, akan terasa cam video tak de motif,tapi pada aku, video ni mungkin akan beri inspirasi… klik jelah kat sini atau kat gambar tu.

 

Super Mario Bros: Game Over

hahaha… ape yang bestnye video ni, along rase video ni,video scene disebalik tabir atau yang tak wujud dalam game mario yang dulu kita biasa main tu. nak tengok klik sini atau kat gambar ok?

 

ok,jom kite tengok blog pulak… blog fizah, ataicha dan dea

 

Hasil carian :

(Visited 209 times, 4,600,177)