5 web buat duit dengan memendekkan url

5 web buat duit dengan memendekkan url

Harini saya nak kongsikan 5 web buat duit dengan memendekkan url. Apa maksudnya? maksudnya, bile korang pendekkan link yang panjang, contohnya link entri blog korang, dengan domain yang panjang tak ingat, dengan nama entri yang bertukar jadi permalink yang panjang, tak ke jenuh?

Mungkin korang dah biasa guna servis memendekkan url macam bit.ly, goo.gl dan sebagainya, tapi kalai korang rasa nak merasa buat duit dengan memendekkan url, ni saya nak kongsikan 5 web buat duit dengan memendekkan url.

pendekkan url dan buat duit Continue reading

Hasil carian :

(Visited 94 times, 4,593,914)