kenapa upah mahal sangat?

Terdetik nak buat entri kenapa upah mahal sangat ni lepas tengok gambar yang sorang rakan blogger share kat fb die. gambar pasal sorang costumer yang belagak awalnya, bila designer bagi harga, dia gak yang kata mahal. So kat sini saya nak terangkan kenapa mereka ni, tak kira lah, designer banner, bunting, signboard, designer laman web ke, jurufoto ke, tukang cat kereta ke, jurteknik komputer ke, mekanik ke, programmer ke, network installer ke, profesional hacker ke, penebar roti canai ke, sesiapa je, meletakkan upah mahal. upah mahal Harap faham ye, bukan suka hati perut buncit diorang je nak letak upah mahal – mahal ni. ada sebabnya. Memang ada yang letak upah murah, tapi akhirnya kelaut, bungkus… gulung tikar, sebab apa? sebab diorang tak buat kiraan yang betul. Banyak aspek yang perlu diorang pertimbangkan, benda yang nampak dimata, benda yang tak nampak dimata, benda besar, benda kecil, benda langsung, benda tak langsung, benda fizikal, mental dan sangat banyak lagi. Buat design bukanlah macam budak sekolah tadika buat lukisan rumah.

domain murah

(Visited 140,867 times, 4,597,464)

Continue reading

Hasil carian :

(Visited 207 times, 4,597,464)