Jual ebook lebih menguntungkan

Jual ebook lebih menguntungkan

Kenapa saya kata jual ebook lebih menguntungkan? menguntungkan dari segi apa? lebih menguntungkan dari apa?

Maksud saya lebih menguntungkan berbanding berblog. huhuhu. Sebab apa saya cakap jual ebook lebih menguntungkan dari ebook? banyak sebabnya.

Tapi sebelum saya kongsikan sebab kenapa ianya lebih menguntungkan, biar saya jelaskan yang untungnya jual ebook ni berbanding berblog ni untuk sesetengah perkara je, bukan semua benda ya.

Benda ni saya nampak lepas saya beli ebook jual produk digital, masa nak beli tu cam ragu-ragu gak walaupun tak mahal mana, sebab betul ke benda ni bermanfaat kan? tapi disebabkan ada jaminan wang dikembalikan, saya berani la beli.

Bila dah beli tu, saya baca la, tengah-tengah baca, macam-macam perasaan timbul. tak sampai setengah pon lagi tapi perasaan gembira ada, menyesal ada, teruja ada, kusut semua adalah. Kenapa? Jap lagi saya cerita.

Bila saya baca tu, tu yang saya rasa kalau jual ebook lebih menguntungkan dari berblog atau buat video dan upload kat youtube. Contohnya kalau saya buat tutorial di blog, saya kena promosikan entri tu, saya kena cari trafik. Berbanding dengan jual ebook, orang lain yang carikan pelanggan.

Andai kata saya kongsikan resipi di blog, yang masuk blog ni belum tentu nak baca pon resipi tu, berbanding dengan kalau buat ebook, beratus agen jual ebook akan promosikan di beratus blog lain yang lebih ramai pembaca, dan orang yang beli ebook resipi tu adalah orang yang memang nakkan resipi. So target pembaca lebih tepat ke sasaran.

Mencari pembeli tak sesusah nak cari trafik, siapa jadi blogger je tahu bukan senang nak tarik orang baca blog kita, tapi kalau kita jual ebook, beratus mungkin beribu agen akan promosikan ebook kita.

Jumlah pendapatan boleh dijangka, 1 buku digital atau ebook anda berapa ringgit? darab berapa jumlah buku yang dijual, mungkin berkali ganda dari pendapatan iklan di blog.. uhuk uhuk.

Yang ni yang paling best, andai kata lah anda buat ebook, cara membuat gubahan bunga vs anda buat entri di blog cara gubahan bunga.

kalau dalam ebook. bukak ebook, terus buat, ada internet ke tak ada internet, masih boleh diakses.

Kalau buat entri dalam blog, nak kena ada internet, bukak browser, cari balik entri kita. berapa banyak masa nak dihabiskan oleh mereka?

Sebab tu saya cakap jual ebook lebih menguntungkan. Menguntungkan banyak pihak.

jual ebook lebih menguntungkan

Benda-benda ni saya terfikir lepas beli ebook mesin produk digital ni, saya cadangkan pada yang baca entri ni, jangan jadi macam saya, benda ni saya dah lama tahu, tapi saya lengah-lengahkan, kalau saya terus beli dulu. mesti saya tak menyesal. apa lagi?

BELI SEKARANG !!

Hasil carian :

(Visited 70 times, 4,595,035)