9 ubahsuai cpu yang luarbiasa tapi menarik

Koleksi gambar ubahsuai casing komputer yang luarbiasa tapi menarik

Pembakar roti? best kan?haha idea mamat yang buat benda ni datang bila isteri dia nk letak pc Pentium II die kat dapur supaya dia boleh cari resepi online… tapi disebabkan pc tu besar bagak,die kaji2, cari online, dan terhasil lah benda yang sesuai untuk diletakkan di dapur.

futurama realCasing berbentuk Bender, watak dalam cerita futurama.

komputer transformers

Pc Transformers setinggi 6 kaki ni boleh berubah kepada saiz yang kecil bina bertukar kepada pc mode… kaki die menyimpan mouse n keyboard.

windows xp

Siapa sangka kotak windows xp tu rupanya bukan setakat cd windows, komputer rupanya kan? haha

r2d2 computer

R2D2 dari Star Wars ? tak nampak langsung cam cpu…

pc piramid

pc ni seberat 3.4kg, dengan luas tapak 19×19 dan setinggi 25 inci. diperbuat dari aluminium berkualiti tinggi

domain murah

(Visited 140,877 times, 4,598,893)
Piramid.. kalau saya ada ruang yang besar, mungkin saya pon akan buat camni… hehe

Segala isi perut komputer dihimpunkan dalam tu,dan LCDnya diletakkan di pintu microwave ni

Microwave pc : kalau orang tengok dari tepi, mesti orang ingat orang yang guna ni gila sbb menghadap microwave dengan mouse n keyboard

robot perang

Terpengaruh dengan game, mamat ni membuat ubahsuai berdasarkan game Batlefield 2142

sega dreamcast

video game? bukan… ni pc… hahaha.. kaw2lah diorg ni kan?

(Visited 6,994 times, 4,598,893)

Hasil carian :

(Visited 183 times, 4,598,893)